• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan diyeti ve ben :)

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Evet 56 kilo olmuşum zaten o kadar yemeye ve sporsuzluga az bile aldım neyse 47 kilo hayalime yeniden başlıyorum bu sefer çok kararliyim resimli paylaşımlar yapacağım...

Dukan diyetimin ilk evresi ATAk

Yiyebileceklerim

Yağsız dana eti
Sakatat
Balık
Tavuk
Hindi
Yumurta
Yağsız süt
Yağsız peynir lor
Yağsız yoğurt
Yulaf kepeği

Bu evrem 5 gün sürecek çünkü 9 kilo vermek istiyorum evet öğle vakti kızımla çıkıp alışveriş yapicam hadi kolay gelsin bana :)

Hahaha:KK70: başlık duman diyeti olmuş neyse daha alışveriş yapmadim bu yüzden sabah kahvaltimda 2 adet haşlanmış yumurta yiyeceğim sabahta 30 dk pilates yaptım ... Ardından şekersiz türk kahvesi içtim

Bugün daha yeni girebiliyorum ani misafirlerim geldi yemek bulaşık alışveriş derken ancak işte...

Migrostan yulaf kepeği bulabildim sabah kahvaltimdan sonra saat 15.00 gibi hızlıca bir kase lor peynire 1 tatlı kaşığı ekleyip yedim bir yandan misafirlere yemek hazirliyodum malum ama atakta 1 buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği yenmesi gerekiyor bugün böyle oldu... Aksam 3 adet küçük kornişon turşu ve 4 veya 5 bud tavuk yedim çok şükür...onca yemek ve tatli vardı önünde ama canım çekmedi çünkü fazlasiyla yedim geçmişte onlardan

Atak evremin 1 .günü bitti inşallah hayırlı olsun ...:KK200:

Bu arada alışverişte balık tavuk ve yağsız süt aldım 2 litre birde lor aldım 1 kg.. Yağsız sütün 1 kg miyla yarin yoğurt yapicam bugün çok yoruldum

Ben dukani pek bilmiyorum biraz internetten inceleyip yarin neler yiyebilirim düşüneyim bu arada resim ekleyemiyorum nedense neyse iyi geceler :anne:

dukanda 2. ayımdayım kolay gelsin arkadaşım:) ama artık kaçamaklarım başladı yeniden toplanmam lazım
kaç kg verdiniz atak evresinde ve atak evresini kaç gün yaptınız

atak 7 gün yaptım verilen kilolar yalancı tartıya aldanma kesin sonucu değişmez olarak 1 ayda alırsın ben 1 ayda 6 kilo verdim .....ama o kiloyu ilk zamanlardada tartıda görmüştüm sürekli gram gram oynaya oynaya oldu

atak 7 gün yaptım verilen kilolar yalancı tartıya aldanma kesin sonucu değişmez olarak 1 ayda alırsın ben 1 ayda 6 kilo verdim .....ama o kiloyu ilk zamanlardada tartıda görmüştüm sürekli gram gram oynaya oynaya oldu

bakalım tartiya çıkmak istemiyorum bu yüzden dayanabilirsem tabi :))

çık çık:) ben dakika başı tartılıyordum ilk 5 kiloyu çok çabuk verirsin zaten ama ikinci 5 kilo o kadar kolay gitmiyor inatçı:D

Merhaba konu sahibi dukana devam ediyor musun :KK51: hemen hemen aynı zamanda diyete başlamışız. Ben de 8 Martta başladım seyirdeyim :KK55:

Back