Dukanda muhteşem kilo verdim hedef kiloma 5 kilo kala bıraktım ve karataya geçtim bunu da yazmıştım.
Fakat yaz döneminde otelde buna çok dikkat edemedim (beslenme olarak değil maalesef alkole bağlı olarak) vücut gene ödem yaptı. Kasım gibi 6 aylık yeniden başlayacağım.
Evet onu yazmistiniz da ben sonraki sureci merak ettim... Ben dukan express yaptim toplasaniz 3 hafta. Ara verdim tekrar basladim ama 4 gub olmasona ragmen yalnizca 200 gr gitmis. Sinirlerim bozuldu. Karatay'a mi yonelsem ben de acaba diye dusunuyorum ama kararsizim. Basliklari tek tek geziyorum bu yuzden de :)
Sizin yasadiginiz yer ve yaptigoniz is itibariyle alkolden uzak kalmanis cok zor olur elbette. Peki bir soru daha sorsam. Dukan da verdiginiz kilolari geri aldiniz mi?
Ek olarak kim ne derse desin Dukan oldukça başarılı hedef kiloya dukan ile ulaşıp beslenme olarak karataya dönüş yapmak en mantıklısı.
arkadasım bende yenı yenı arastırmaya basladım karatay usulu beslenmeyi yani şimdiye kadar okuduğum zamanda aten karatay 2öğün yiyin diyor 2 ögunu doyacak sekilde yiyim diyor bende yapmak istiyorum ama çok endişelerim var yapabilirmiyim diye.daha önce bıkac ay dukan diyeti yaptım ama dayanamadım 10 11 kilo vermiştim .bıraktıgım zaman metabolızmamın dengesi bozuldu iyice 30 kilo aldım geri 8-9 ay içinde neredeyse.ve suan onlarla boğusuyorum neyapacagımı sasırmıs durumdayım.dukan yapacaklar varsa cok kararlı ve iradeli olması gerek sonunu getirmeden bırakmak boyle oluyormus bilsem hiç kalkışmazdım o işe...lanet olsunnnnmerhabalar okudum yazdıklarınızı diyeti deneyimlemiş insanlardan birşeyler duymak gaza getiriyo insani gerçekten :) ben 20 yaşındayım 1,67 boyum 75 kiloyum kilomu çok göstermiyorum o yüzden bi on kilo kadar versem kafi benim için 65 ideal değildr belki boyuma göre ama görüntü anlamında yeteceğini düşünüyorum çok zayıflıktan hoşlanmıyorum :) dukan diyetini bir haftaya yakın denedm ama çok zorladı protein içerikli besinleri çok seven biri değilim bide sebze olmayınca çok zorladı beni bırakmak zorunda kaldım.Karatay diyetini araştırıyorum bayadır ama ekmek çok büyük sıkıntı benim için ekmek yemeden doyamıyorum ve ekmeksiz yediğimde miğdem bulanıyo alışkanlık belkide.Bu diyete başlamak istiyorum ama irade konusunda zayıfım ve söylediğim gibi ekmek olayı beni zorlıycak.Sizlerinde arasında bu şekilde ekmek alışkanlığı olan ve diyeti yapıp zorlanmayan birileri oldumu ? Uyku düzenimde sıkıntılı bu aralar işimden ayrıldım ve boşlukla istesemde erken yatamıyorum erken kalkamıyorum doğal olarak ilaçta kullanmak istemyorm bunun için.Sabah kahvaltısını uyandığım saatte yapıp araya 4-5 saat koyup iki öğün şeklinde beslensem diyete uymamış mı olurum sonuç alamazmıyım ? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok mutlu olurum :)
Sonuca bağlanmamış mevzu ama şu an son durum nedir merak ettim.basariya götüren beslenme şeklini buldunuz mu?Ek olarak kim ne derse desin Dukan oldukça başarılı hedef kiloya dukan ile ulaşıp beslenme olarak karataya dönüş yapmak en mantıklısı.
Sonuca bağlanmamış mevzu ama şu an son durum nedir merak ettim.basariya götüren beslenme şeklini buldunuz mu?
Anladım. Kolaylıklar dilerim o halde..Ben yine Karatay a talim...Merhaba
Karatay doğru diyet fakat istediğim hızda ilerleyemedim. Şu anda Dukan atak yapıyorum. Hedef kiloya inince karataya döneceğim...