Karatay uygulamis biri olarak cok isabetli bir karar. Umarim devam eder ve bu beslenme seklini hayatinizin sonuna kadar uygularsiniz.
Bir zeytinsever olarak Karatay hocamiz sayesinde soguk sıkım kullaniyorum. Herkese tavsiye ediyorum ozellikle ege yoresinde tanidiklariniz varsa rahatlikla temin edebilirsiniz.
Kesinlikle, hele 5 hafta atak yani sırf protein basarsanız vücuda
Şu an kilom boya göre çok uygun ama önümüz yaz olduğu düşünülürse bir 5 kilo daha vermenin zararı yok. Karatay diyetine dönmekte ki amacım bir Dukan'ın yan etkileri iki yeme alışkanlığımı DUkan'a göre değil Karatay diyetine göre oturtmak.
bu denediğim en gaddar diyetti o dönem çalışıyordum baygınlık geçirmiştim reyonun içinde.dikkat edin kendinize ben efsane diyetlere zaten oldum olası karşıyım bunu arkadaşım yapıyordu dedim bu nedir
çok zalimce
zeytin karatay da kaçamak değil tabii ki bunu diğer alıntınızda belitmişsiniz...zeytinde sınır yok istediğimiz öğünde istediğimiz kadar yiyebilirizZeytin kaçamak mı değil mi belli değil. Zira Fransız mutfağında (ki Akdeniz ülkesi olmasına rağmen) zeytinin adı dahi geçmiyor. Zeytin adamların kahvaltısında yok kokteyllerde aperatif olarak veriliyor.
bende kusursuz 10 yag dan biri olan Ö..m den alıyorum... özellikle sabahları aç karnına içmek içinBir zeytinci olarak yazayım ; Soğuk Baskı zeytinyağı kullanırsanız asla kaçamak sayılmaz. Bütün yağlar vücutta depo edilirken "soğuk baskı" olarak üretilen zeytin yağı vücut tarafından emilmez. Bu yağı nasıl bulursunuz onu bilmem ama bende 60 litre var.
Keşke günlük listenizi de yazsaniz
topiginiz hayirli olsun.
ben karatay diyetini duymadan once kendi capiminda bu beslenme programini uyguluyormusum megeret yedikten sonra vucut sicakligimin arttigini ve yumurtanin beni en az 5-6 saat tok tutmasini farkettigim icin proteinin bana iyi geldigini anlamistim.kek pasta turu seyler tukettigimde yuzumun rengi resmen soluyor basima agrilar giriyor.bnde onun yerine findik ve hurmaya sarilmistim..3 hurmadan sonrasi beni tikiyor zaten.
et/ kemik suyuna sebze corbasini tavsiye ederim,ben kan ter icinde kaliyorum ve kolay kolay acikmiyorum onu yedigim zaman.icine bulgur ya da bugdayda ekleyebilirsiniz,hem lezzetli hem tok tutuyor.
1.83 boyunda,105 kiloluk bir eşim var. Ona sıkı bir diyet yaptirmam lazım. siz ne yiyosaniz bende onu yedircem o yüzden liste olsa iyi olcakYazacağım, yarın onu da yazmaya başlayayım.