• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti İle Zayıflama

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
İncecik olmak ister misiniz? Dukan diyeti ile zayıflama programı makalemizde dukan diyet listesini
yayınladık. Bu diyet yüksek protein alımına dayalı bir beslenmedir.
Dukan diyeti Fransız diyetisyen Pierre Dukan tarafından oluşturulmuş ve yayınlandığından bu yana
çok rağbet görmüştür.
Dukan günlük diyet listesi için tıklayınız
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/dukan-diyeti-ornek-diyet-listesi-80366.html

Merhaba kizlar

Ben Dukan diyetini uygulamaya başladım ve çok mutluydum. Annem 18 kilo verdi ben 13 kilo vermiştim ve bi anda bozdum. Yemeğe başladım ve baya kilo aldım. Şimdi tekrardan yapmaya başladim . Çok tavsiye ederim . İstediğiniz kadar yiyorsunuz, tatli bile yeniyor.

Merhaba kizlar

Ben Dukan diyetini uygulamaya başladım ve çok mutluydum. Annem 18 kilo verdi ben 13 kilo vermiştim ve bi anda bozdum. Yemeğe başladım ve baya kilo aldım. Şimdi tekrardan yapmaya başladim . Çok tavsiye ederim . İstediğiniz kadar yiyorsunuz, tatli bile yeniyor.
NASIL YAPIYOSUN PEKİ LİSTEN NASIL?

İste gereken malzemeleri biliyosundur

Seker yok hamur isleri falan yok
Malzeme listesi belli

Once 3 veya hesaplamaya gore kac gunse Atak yapiliyorş O gunlerde sadece protein yenir- et, sut,yumurta,balik
Sonra Siralama donemine gecilir- sebze ve protein. diyette en onemlisi fazla su icmek, yulaf kepegi yemek ve hic olmazsa yuruyus yapmak

Bunu uygulayarak istedigin kader kilo verdikten sonra 3 ve 4 cu etapa gecilir.
Tatlilara gelince o kadar tavsiyeler var ki hic kendini diyette zannetmiyorsun
Ve en onemlisi istedigin zaman yiyorsun

Mesala ben bugun

Omlet yedim yaninda biraz jambon
Simdi lorla yulaf kepegimi yiyorum
bugun protein gunum oldugu icin evde etç balik veya tavuk olucak
Ve en onemlisi tatlimi saat 8-9 gibi yicem ve kilo vericem )))

Mesala ben bugun

Omlet yedim yaninda biraz jambon
Simdi lorla yulaf kepegimi yiyorum
bugun protein gunum oldugu icin evde etç balik veya tavuk olucak
Ve en onemlisi tatlimi saat 8-9 gibi yicem ve kilo vericem )))
denemek lazım ya meraklandım :)

Bayanlar bu diyeti uygulayan ve guzel sonuc alan birisi nasil oluyo acikca anlatabilirmi kac gunluk bi diyet ne kadarda veriliyo acabaa :)

Back
X