• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.790
28.352
798
49
walk.jpg

SEVGILI DUKANCANLAR ;

Biz zaten dukan diyeti yapiyoruz ,biz zaten zayifliyoruz,eeee bide yarisalim dedik.:KK52::KK52::KK52:

Bu sekilde aylik yarislar duzenleyerek hem motivasyonumuzu arttiracagiz hemde ayin DUKANKRALICESINI sececegiz.

1 ay icerisinde en fazla kiloyu vermis olan kisi birinci olacak.:KK19::KK19::KK19::KK19:

Yarismanin adil olmasi icin seyir evresinde olanlari aldik sadece.Cunku biliyorsunuzki atak evresinde kilo kaybi cok hizli ,guclendirmede ise yok denecek kadar az.O yuzden seyir evresinde olanlar katilabilecek.

Yapmaniz gereken tek sey oncelikle her hafta persembe gunu sadece guncel kilonuzu bildirmeniz..Ona gore liste yapilip haftalik olarak yayinlanacak ve yaris 1 aylik periyodlar halinde yapilacak.

Haydi bakalim Dukancanlar gosterin kendinizi verin en fazla kiloyu aylik Dukan tacini siz giyin
f5a1fb9e6884cf6d7041d01290705eae.gif

Son düzenleme:
eveeettt basliyoruuzzz,

hadi bakalim haftaya kadar kralice olacak kadar kg verebilecek miyim.:4::10::8: cok heyecanlandim:9:
herkese basarilarrr

guncel :73.2 kg

Hepimiz adına motive edici bir başlık olmuş, iyi başlangıçlar olsun Lisabella :)

Güncel Kilom: 62.3

Hayırlı olsun canımm:16: :48::54:

Hepimiz inşallah güzel güzel kilolar veririz... :46:
:46::46:

Hadi bakalım yarış başlasın :10:
:21::8:

Güncel 66.3
:72:

ee kambersiz düğün olmaz tabi ben de varım :52: GÜNCEL: 77.7
yarışmacı arkadaşlara bol -ler diliyorum :21: en çok eksi ben de olacak ama :52::52::52:

Son düzenleme:
Canım dukan arkadaşlarım yarışımız hayırlı olsun bu gazla herkesin motivasyonu artar ve diyete daha sıkı sarılır inşallah...

Güncel kilom : 60.3

herkese başarılarrr:46:

Son düzenleme:
lisa çok teşekkür ederiz. günlendirmeye geçmene rağmen bizi motive etmek için bu kadar uğraşman tadire şayan doğrusu.
inşallah hayırlı olur hepimiz için.

güncel kilom : 66.8 kg

ellerine yüreğine sağlık güzelim.

bende tabiki varım 75.600 güncel kilommm offf offff 70in altında olduğum günleri görebilecek miyim acaba :38:

Son düzenleme:
Back
X