• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti ile kilo verme

Periannem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
451
888
303
Merhaba herkese,buradaki ikinci konum.Sağlıklı beslenerek kilo veremiyorum artık.Uzun bir dönemdir şekeri hayatımdan çıkardım.7den sonra yemek yemiyorum.Günde ortalama yarım saat de yürüyorum ama olmuyor.

21 yaşındayım.158 boyundayım.Lise son sınıfta 75 kiloydum.Ne ailem ne arkadaşlarım kilom konusunda yorum yapmıyorlardı.Sınav senem diye yedim de yedim.Mezuniyet elbisemi 42-44 bedenlerde baktığımda dan diye gerçeklerle yüzleştim.Üniversiye başlamadan,o 3 ayda 65lere kadar düştüm.Son 3 yıldır da 60-61lerde geziyorum.

Bunları anlattım çünkü ne kadar yerleşen kilolara sahip olduğumu anlayın diye.57-58 barajını asla aşamadım.
60 kilo bir çoğunuz için hedef kilo olabilir tabiki ama 158deki bende ideal durmuyor maalesef.

Umarım dukan diyeti ile istediğim kiloya ulaşırım.Daha sonra ise sağlıklı beslenmeye dönerek yaşamımı devam ettirmek istiyorum.

Her gece o gün ne yediğimi yazacağım.

25 Ekim 2018 perşembe》》59.2

Sabah 9 =>250ml süt ve 1 yk yulaf ezmesi
Öğlen 12=>Toz biberli diyet yoğurt.Doyana kadar yedim
Ara 2 =>Sade kahve
Akşam 6=>160gr ton balığı+yarım avuç içi tavuk göğsü+bir dilim süzme peynir

Su ve spor maalesef iyi değil.Suyu bugün 1.5lt yapmaya çalışacağım ama olmaz sanırım.:110:

Merhaba,dukan diyetimin saf 2.günümdeyim.

Sabah 9=> 250ml süt+yarım avuç içi tavuk göğsü+1 dilim süzme peynir
Öğlen 13=>80gr salam+2 yumurta+yarım avuç içi tavuk göğsü+250ml süt
Ara 15=> 300ml süt
Akşam 18 =>80gr ton balığı+2 dilim süzme peynir+250ml süt

6000 adım+1.5 litreye tamamlayacağım.Yine güzel geçti bugünüm.Tokluk konusunda bir sıkıntım yok ama et dışında bir şeyler canım çekmiyor değil:işsiz:

Sabah 9: 350ml süt

Öğlen-sabah karışık bir öğünüm vardı:2 yumurtalı salamlı yağsız tuzsuz omlet+2 dilim peynir+2 dilim süzme peyniri+300ml süt

Akşam 6: etli omlet(annemin önceden hazırladığı etlerin ustune 2 yumurta kırdım)

Suyu 2lt çıkardım.Birazdan kalan kısmımı da içeceğim.Spora maalesef başlayadım.:110:

Back