• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan diyeti giden 30 kilo sonrası sıkıldım ve başka bir yöntem arıyorum

Neste

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
262
71
318
Arkadaşlar nerdeyse 100 kiloya yakın doğum yapmıştım, doğumla birlikte 10 kilo falan gitti gerisini 7 ay dukan diyetini yaptım ama toplam 4 ay falan tam olarak uydum. Hep bozdum ya ailemin eşimin baskısıyla ya canım çok sevdiğim birseyi gördüğümde dayanamamdan dolayı. Daha vermek istediğim 10 kilom var ve ben artık çok sıkıldım dukandan çok pişmanım bozduğum için ama artık kilo vermemde durdu sayılır. Geçen hafta fıtness başladım ama haftada 3 gün 1 saat kadar vakit ayırabiliyorum. Bana bir akıl verşn dukanı bıraktığım an kilolar geri döncek biliyorum hepsini geri almasanda bi 5 kilo geri dönüyor biliyorum çünkü degalarca bozdum geri yaptım derkn 60 lı kiloları gördüm ama dediğim gibi daha 10 kilo var. İşini bilen bir diyetisyenemi gitmeliyim ne yapmalıyım bilemedim. Hani diyetten diyete geçiş yapılır mı ? Dukanı yarıda bırakıp baska bir yöntemle başarılı olan varmı ? Bana bir akıl verin lütfen

Nasil gitti 30 kilo supersiniz ben 12kilo versim daha 10kilo var bunaldim

30 kilonun tamamını diyetle vermedim 10 kg kadarını doğum sonrası diğer 20 ye yakın kısmını dukanla. Mesela 1 ayın 25 günü hiç bozmadan dukan yaptım 5 günü bozarak diyim. Tam manasıyla uymadım uyamadım eşim ailem ve çevrem az az sık yeme taraftarı olduğundan hep bi baskı oldu üstümde ve çoktaan verebilceğim bu 10 kilo kaldı üstümde malesef. Çok sıkıldım gerçekten süre çok uzadı bende bu sepeple çağresşz kaldım dukandan sıyrılıp baska basıl bir metod uygularda verdiğim kiloları almadan diyete devm sederim diye düşündüm. İlla dukanı yarıda bırakanlar ve farklı bi yöntem bulan arkadaslar vardır bende bu arkadaslardan yardımbekliyorum

canim tebrikler...acelen yoksa yavas ama rahat bir sekilde kilo verdiren karatayi denemeni tavsiye ederim....

Karatay diyetine geçersem acaba vermek yerine alırmıyım korkusu var açıkcası . Dukan süper ama kilosu çok olanlar için bemim gibi bir süre sonra sıkıcı hale geliyor. Maddiyatıda ciddi zorladığını düşünüyorum, karataya 1 ay faln devm etmeliyim ki sonucu göriyim

Arkadaşlar nerdeyse 100 kiloya yakın doğum yapmıştım, doğumla birlikte 10 kilo falan gitti gerisini 7 ay dukan diyetini yaptım ama toplam 4 ay falan tam olarak uydum. Hep bozdum ya ailemin eşimin baskısıyla ya canım çok sevdiğim birseyi gördüğümde dayanamamdan dolayı. Daha vermek istediğim 10 kilom var ve ben artık çok sıkıldım dukandan çok pişmanım bozduğum için ama artık kilo vermemde durdu sayılır. Geçen hafta fıtness başladım ama haftada 3 gün 1 saat kadar vakit ayırabiliyorum. Bana bir akıl verşn dukanı bıraktığım an kilolar geri döncek biliyorum hepsini geri almasanda bi 5 kilo geri dönüyor biliyorum çünkü degalarca bozdum geri yaptım derkn 60 lı kiloları gördüm ama dediğim gibi daha 10 kilo var. İşini bilen bir diyetisyenemi gitmeliyim ne yapmalıyım bilemedim. Hani diyetten diyete geçiş yapılır mı ? Dukanı yarıda bırakıp baska bir yöntemle başarılı olan varmı ? Bana bir akıl verin lütfen

dukan diyetini tehlikeli buluyorum.beynimize zararlı.karatay beslenme tarzını benimdeyin.diyeti kafanızdan silin.benim gibi çok yiyorsanız herbalife tüketin

dukan diyetini tehlikeli buluyorum.beynimize zararlı.karatay beslenme tarzını benimdeyin.diyeti kafanızdan silin.benim gibi çok yiyorsanız herbalife tüketin

Normalde çok yemek yiyen biriydim dukandan sonra iştahım eskisi gibi değil sorunum çok yemek tüketmek değil diyete uymayan şeyleri tüketmek. Biliyorsunuz dukanda kaçamağa yer yok bu ve diğer sebeplerle sıkıldım resmen bi hastalık gibi bu dukan nekadar bozssamda diyeti garip bir baskı hissediyorum üstümde( kilo alırım korkusuyla) yarı dukan şeklinde hep devam etmeye çalışıyorum. Dün çevresinde iyi ve başarılı tanınan bi diyetisyeni aradım. Dukan yapıp yöntem değiştrmek isteyen birçok hastan var merak etmeyin zararın neresinden dönerseniz kardır dedi. Artık diyetisyen olduğu için mi yada gerçekten dediğiniz gibi etkileri kötü bir diyet olduğu için mi böyle alevlendi bilmiyorum ana genel sağlık kontrolümde hiç bir sıkıntı yaşamadım. Daha çok görüntü olarak çok çok iyi hissediyorum kendimi

Döndüm yine dukana hemen 1 kilo verdim yine , bana bukar iyilik eden bi diyeti sonlandıramam çok kötü , birkaç kişi aa nekadar zatıflamışstın diyince sarılıyorum yine dukana :)estek köstek devam bakalım benim maceram berde son bulucak , mesaj hakkım tam olunca birkaç fotorafımı paylaşmak istiyorum

Dukan diyeti yerine herbalife'ı tüketmenizi öneriyorum. herbalife shake ürününden çok memnun kalıcaksınız.

Back