Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü listem belli hemen paylaşayım :

sabah :
tava ekmeği
azıcık peynir
1 tane haşlanmış yumurta

öğle :
tavuk yemeği + yoğurt
zero (aylardır hiiç içmedim )

ara : Türk kahvesi

akşam :
tavuk çorbası

sabırsızlıkla akşamı bekliyorum
şu sıralar tavuk çorbasına takmış buşunuyorum

canım tavuk çorbasını anlatsana nasıl yapıyorsun? bende yapayım.. Kayseriliyim ben biz arabaşı çorbası deriz bayılırım ama dukana adapte edebilir miyim acaba :)

canım tavuk çorbasını anlatsana nasıl yapıyorsun? bende yapayım.. Kayseriliyim ben biz arabaşı çorbası deriz bayılırım ama dukana adapte edebilir miyim acaba :)

sıcak suya yarım kepçe kadar tavuk suyundan koyuyorum küçük küçük doğradığım tavuk etini bu suya atıyorum
yoğurt, 1 yumurta, 3 kaşık sirke, ezilmiş bir diş sarımsak bunları ayrı bir kapta çırpıp sıcak su ile ılıtıp yavaş yavaş karışıma döküyorum. biraz kaynatıyorum
unsuz yağsız olmasına rağmen gayet güzel oluyor tadı :)

hem de full protein içeriyor. yoğurt , yumurta, tavuk

havalar soğuyor, yeni favorim olacak galiba :) teşekkür ederim en kısa sürede deneyeceğim :)

şifa olsun gayet doyurucu olur
bnde çok severim ama diyetten önce terbiyesine un kattığım için diyette yapmak hiç aklıma gelmemişti
bnde yapacam kışada çok uygun teşekkürler

Kizlar nasilsiniz bakalim maslallh sayfamiz ne kadar aktif bayildim bu duruma :)bnde tariflerimi yediklerimi yazim baktm siz yaziosunuz guzelce cumalari da tartilioruz o zaman tamamdir
ben iyiyim sadece biraz acıktım .tava ekmeğimden bir parça kalmıştı onu yiyorum bir yandan ,sizi sormalı :))

böyle çok güzel oldu sayfa, umarım daim olur

Kizlar nasilsiniz bakalim maslallh sayfamiz ne kadar aktif bayildim bu duruma :)bnde tariflerimi yediklerimi yazim baktm siz yaziosunuz guzelce cumalari da tartilioruz o zaman tamamdir

bnde iyiyim yeşilçay demlemiştim pc nin başında onu içiyorum
siz nasılsınız

Merhaba hanımlar Geçen sene Ocak ayından Mart ayına kadar kısa bir serüvenle Dukan yapmıştım , aslında o ilk dönemve verilen kg ile sıklaşmanın güzelliği enfesti . Hedefime ulaşmadığım halde nefsime yenildim ve bıraktım. Bilmiyorum siz de böyle bişeyler yaşadınız mı ? çok ciddi bi saç dökülme ve kabızlık sorunu yaşadım . Afedersiniz ömrü hayatımda kabızlık görmemişimdir. ama diyetin 1. ayından itibaren çatlarcasına sorunlar yaşadım. Kendimi denedim , vücuda farklı yiyecekler girdiğinde ( özellikle meyve ) sorunum kalmıyordu. Şimdi tekrardan düşünüyorum ,bugün spora başlıyorum 15 gün içinde spor düzenimi ve ham vücutluğu atıp güzel bir diyetle desteklemek istiyorum . Sizi takip edeyim :)

öncelikle geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli
bn bu diyeti daha öncede uyguladım evet dikkat edilmezse kabızlık şikayetleri çok oluyor bndede zaman zaman oluyor ama öyle çatlarcasına deil özellikle yulafı unuttuğum günün ertesinde oluyor öyle herşeyi yiyemediğimiz için bn vitamin takviyesi yapıyorum multivitamin alıyorum herhangi birisi olabilir eksik vitaminlerimi tamamlıyacağına inanıyorum vereceğim kilo fazla olmadığından hemen halledip karatay sağlıklı beslenmeye geçecem
kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar diliyorum

Aynen bende bi duzene gireyim karataya gecicem ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…