Paylaştım menumuHaftasonu ya ondansir cnm sen ne yedin bakalim bugun
Evet cnm snradan gordum bnde hatta yorum da yazmistim cikmamis bnde korili tavugu seviorum cokPaylaştım menumu
Geçmiş olsun canımMerhabaa
Ben birazcık hastayım bugün pek alamadım telefonu elime
Sabah:
3 yumurtadan omlet
Peynir
Tava ekmegi
Akşam;
Hindi sote
Yoğurt
Yaklaşık 4 litre su
Ben bu hafta dükan İsveç karışımı bir diyet uygulamyi düşünüyorum dukani bozmadan isvece Gore beslenmeye çalışacağım bakalım bugün sporada başladım herkese bol eksilerIyi aksamlar..
09:00 1 ç.b.light süt,yumurta,peynir,1 dl jambon
13:00 1 kase yogurt,1 yk yulaf kepegi,4 kofte,1 br light cola
16:30 1 yumurta beyazı,1 cb süt,yarim yulafli pankek
18:30 izgara çupra,1 br cola zero,1 etimek
Su cok ictim bugün 3 lt olmustur..
6.5 km yürüyüş..
Isveci iyice arastirdin mı?? Ben kacamaksiz 2 hafta yapmıştım ve sadece 2 kilo vermistim dukanda 2 gunde 1 kiloyu gecti..Ben bu hafta dükan İsveç karışımı bir diyet uygulamyi düşünüyorum dukani bozmadan isvece Gore beslenmeye çalışacağım bakalım bugün sporada başladım herkese bol eksiler
Biliyorum çok okudum dukani bozmayacagim zaten sebze günlerinde ordan yiyecemIsveci iyice arastirdin mı?? Ben kacamaksiz 2 hafta yapmıştım ve sadece 2 kilo vermistim dukanda 2 gunde 1 kiloyu gecti..
Günaydınlar iyi pazarlarmerhabalar herkese iyi bir pazar günü geçirmelerini diliyorum
yıllar önceydi tam hatırlamıyorumBende hem dukanci ve karatayciyim cnm 58 benim suan olmak istedgim kilo oeki sen bunu ne kadar zamanda verdin bnde cok yuruyus yapiorum
Günaydınlar iyi pazarlar
çok geçmiş oldun hayırlı şifalar diliyorumMerhabaa
Ben birazcık hastayım bugün pek alamadım telefonu elime
Sabah:
3 yumurtadan omlet
Peynir
Tava ekmegi
Akşam;
Hindi sote
Yoğurt
Yaklaşık 4 litre su
Güzel gidiyorsun ama canın istemese de proteininin ye yoksa kilo verirsin durur ilk kilolar daha çok sudan oluyor ama motive edici oluyor inş istediğin kiloya ulaşırsın belli bi sure sonra alisiyosunTunaydin kizlar ..
Henuz kahvalti yapmadim sabah öğle birlesti bugun..yumurtayi hasladim yiyesim yok bugun nedense..
2 gunluk atakta 1.8 vermisim..kaldi 11 kilo..aslinda 70 de kalsamda olur ama 67 istiyorum..
cydnz_1 gecmis olsun arkadaşım..
Suan protein depoluyorum :)Güzel gidiyorsun ama canın istemese de proteininin ye yoksa kilo verirsin durur ilk kilolar daha çok sudan oluyor ama motive edici oluyor inş istediğin kiloya ulaşırsın belli bi sure sonra alisiyosun
Afiyet olsunSuan protein depoluyorum :)
Evet oyle yapiyorum cok tesekkir ederimyıllar önceydi tam hatırlamıyorumama hızlı alıp veren bir yapım var
yürüyüşü mümkün oldukça sert zeminlerde deilde parkurlarda yapsanız daha iyi dizinizide zorlamamış olursunuz kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?