Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Iyi aksamlar..

09:00 1 ç.b.light süt,yumurta,peynir,1 dl jambon

13:00 1 kase yogurt,1 yk yulaf kepegi,4 kofte,1 br light cola

16:30 1 yumurta beyazı,1 cb süt,yarim yulafli pankek

18:30 izgara çupra,1 br cola zero,1 etimek

Su cok ictim bugün 3 lt olmustur..

6.5 km yürüyüş..

Iyi aksamlar..

09:00 1 ç.b.light süt,yumurta,peynir,1 dl jambon

13:00 1 kase yogurt,1 yk yulaf kepegi,4 kofte,1 br light cola

16:30 1 yumurta beyazı,1 cb süt,yarim yulafli pankek

18:30 izgara çupra,1 br cola zero,1 etimek

Su cok ictim bugün 3 lt olmustur..

6.5 km yürüyüş..
Ben bu hafta dükan İsveç karışımı bir diyet uygulamyi düşünüyorum dukani bozmadan isvece Gore beslenmeye çalışacağım bakalım bugün sporada başladım herkese bol eksiler

Ben bu hafta dükan İsveç karışımı bir diyet uygulamyi düşünüyorum dukani bozmadan isvece Gore beslenmeye çalışacağım bakalım bugün sporada başladım herkese bol eksiler
Isveci iyice arastirdin mı?? Ben kacamaksiz 2 hafta yapmıştım ve sadece 2 kilo vermistim dukanda 2 gunde 1 kiloyu gecti..

Bende hem dukanci ve karatayciyim cnm 58 benim suan olmak istedgim kilo oeki sen bunu ne kadar zamanda verdin bnde cok yuruyus yapiorum
yıllar önceydi tam hatırlamıyorum:KK12:ama hızlı alıp veren bir yapım var
yürüyüşü mümkün oldukça sert zeminlerde deilde parkurlarda yapsanız daha iyi dizinizide zorlamamış olursunuz kolay gelsin:KK68:

dünkü menüm:kk77:
sabah geç kalktığımız için iki öğün yapıyoruz çokda iyi oluyor bnm için:21:

sabah avuç içi kadar yağlı peynir
2 haşlanmış yumurta
sonrasında akşama kadar
1 kupa sade nescafe
2 kupa yeşilçay
1 kupa süt

akşam
haşlanmış tavuk budu
küçük bir kase yulaflı yoğurt

3 litre su

herkede iyi sağlıklı zayıflamalar diliyorum:KK36::KK36:

Tunaydin kizlar ..

Henuz kahvalti yapmadim sabah öğle birlesti bugun..yumurtayi hasladim yiyesim yok bugun nedense..

2 gunluk atakta 1.8 vermisim..kaldi 11 kilo..aslinda 70 de kalsamda olur ama 67 istiyorum..

cydnz_1 cydnz_1 gecmis olsun arkadaşım..

Tunaydin kizlar ..

Henuz kahvalti yapmadim sabah öğle birlesti bugun..yumurtayi hasladim yiyesim yok bugun nedense..

2 gunluk atakta 1.8 vermisim..kaldi 11 kilo..aslinda 70 de kalsamda olur ama 67 istiyorum..

cydnz_1 cydnz_1 gecmis olsun arkadaşım..
Güzel gidiyorsun ama canın istemese de proteininin ye yoksa kilo verirsin durur ilk kilolar daha çok sudan oluyor ama motive edici oluyor inş istediğin kiloya ulaşırsın belli bi sure sonra alisiyosun

Güzel gidiyorsun ama canın istemese de proteininin ye yoksa kilo verirsin durur ilk kilolar daha çok sudan oluyor ama motive edici oluyor inş istediğin kiloya ulaşırsın belli bi sure sonra alisiyosun
Suan protein depoluyorum :)

yıllar önceydi tam hatırlamıyorum:KK12:ama hızlı alıp veren bir yapım var
yürüyüşü mümkün oldukça sert zeminlerde deilde parkurlarda yapsanız daha iyi dizinizide zorlamamış olursunuz kolay gelsin:KK68:
Evet oyle yapiyorum cok tesekkir ederim

Back