Evet fazla oldu ama yogurda tatli kasigiyla koymusum yulafi.yeni farkettim..Bugün yulafi çok kullandım sanırım atakta 1.5 kaşık sen hem yoğurda katmisin hem pankek var ona dikkat et istersen
Bende 7 deyim..2 tarafada yazdim menüyü..asil listede degilim ama gecen sene ciktim listeden ama takimdan kopmadim..Evet ama yeni toparlaniyoruz menü paylaşımı yapıyoruz herkes uygun görürse birgün belirleriz dukancilar olarakta takip ederiz. Norma lde wendy ile 5. Takım cuma yarışması dayız
Rica ederim cnm aynen boylece bizde geri kalmadan herseyi yiyebikirizCok guzel fikir iste birbirimize boyle onerilerde bulunursak diyet monotonluktan çıkar..tesekkur ederim..
Ataktan snra karisik oluo cnm seyir evresindeSebzeyle protein karisik yapilabiliyor yani..atak bölümünün sonuna kadar okudum ya bilmiyorum :)
Walla dikkat etmeyince sonrasında alınmayan bir diyet varsa söyleyin bizde yapalım her zaman ölçülü olacaz kaderimizben de dukanla yirmi kilo aldım fakat bir sene koruduktan sonra yavaş yavaş aldım hem de ne yazık ki fazlasıyla
Tünaydın işler bitti ben burdayım kahvaltı yapildi kahvaltıda çayı icmemistim simdi çay iciyorumGunaydinnnnnnnn soyle guzel bi haftasonu kshvaltisi yapalim elimizdekilerle:)
Cok gecmis olsun cnm verirsin tbiki kactan kca dusmustundaha önce hedefime ulaştım yine ulaşırım inşallah yıllarca kilomu korudum ama gerçekleşen ağır diz ameliyatından sonra
fazlalıkları almış durumdayım sizlerinde desteğiyle yine veririm inşallah hepinize şimdiden çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim canımCok gecmis olsun cnm verirsin tbiki kactan kca dusmustun
Bende hem dukanci ve karatayciyim cnm 58 benim suan olmak istedgim kilo oeki sen bunu ne kadar zamanda verdin bnde cok yuruyus yapiorumçok teşekkür ederim canım
74 den 58 e düşmüştüm ama bunu sadece dukkan ile vermedim tabii dukkanla başlayıp karatay ile devam etmiştim tabii bide sporr ile çok fazla yürüyüş ile
Haftasonu ya ondansir cnm sen ne yedin bakalim bugunDukancilar nerde bugün herkes dışarıda galiba
Pardon az once gordum menun cok guzelmis bende kori soslu tavuk seviorumHaftasonu ya ondansir cnm sen ne yedin bakalim bugun
tamam canım
5+5 yapan var mı ?
115 ile başladım şimdi 90.9 .
dukancım sağolsun :)
Canim bunu yapacagim da kac derecede ve kac dakikada pisiyor..yazar mısın?
Bosver canim istemediyse zorlama en guzeli cnkuBende bugünkü menümü yazayım buraya da;
Sabah yarım domates 1 çatal peynir yarım lt den fazla ayran
Öğle ve ara yok
Akşam tavuk göğüs, 3 kaşık yoğurt, biraz acı sos ve birkaç parça kuru et
Su 1,5 lt
Spor 3 saat kadar alışveriş merkezine gitme gelme ve gezme yürüyüşü (10,000 adım)
Biraz saçma ve az bi menü oldu ama canım hiçbişi istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?