Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün yulafi çok kullandım sanırım atakta 1.5 kaşık sen hem yoğurda katmisin hem pankek var ona dikkat et istersen
Evet fazla oldu ama yogurda tatli kasigiyla koymusum yulafi.yeni farkettim..

Evet ama yeni toparlaniyoruz menü paylaşımı yapıyoruz herkes uygun görürse birgün belirleriz dukancilar olarakta takip ederiz. Norma lde wendy ile 5. Takım cuma yarışması dayız
Bende 7 deyim..2 tarafada yazdim menüyü..asil listede degilim ama gecen sene ciktim listeden ama takimdan kopmadim..

ben de dukanla yirmi kilo aldım fakat bir sene koruduktan sonra yavaş yavaş aldım hem de ne yazık ki fazlasıyla :KK57::mad::mad::mad:
Walla dikkat etmeyince sonrasında alınmayan bir diyet varsa söyleyin bizde yapalım her zaman ölçülü olacaz kaderimiz

daha önce hedefime ulaştım yine ulaşırım inşallah yıllarca kilomu korudum ama gerçekleşen ağır diz ameliyatından sonra
fazlalıkları almış durumdayım sizlerinde desteğiyle yine veririm inşallah hepinize şimdiden çok teşekkür ederim:KK36:
Cok gecmis olsun cnm verirsin tbiki kactan kca dusmustun

Cok gecmis olsun cnm verirsin tbiki kactan kca dusmustun
çok teşekkür ederim canım:KK36:
74 den 58 e düşmüştüm ama bunu sadece dukkan ile vermedim tabii dukkanla başlayıp karatay ile devam etmiştim tabii bide sporr ile çok fazla yürüyüş ile

Bugunku menüm
Sabah
Peynir
2 yumurta
Öğle
Et haşlama
DukaN ekmeği
Akşam
Hardal soslu tavuk
Üzerine 2 kaşık yoğurt

Soğan
İçecekler
Cay

Sütlü kahve
Kiraz sapı çayı
Su 2 litre
Spor ebru şallı ile pilates 1 saat
Bu arada 85.5 takılmıştı bugün 85.1

Değişik tatlar sevenlere
Hardal soslu tavuk
IMG_20160924_173451.jpg

çok teşekkür ederim canım:KK36:
74 den 58 e düşmüştüm ama bunu sadece dukkan ile vermedim tabii dukkanla başlayıp karatay ile devam etmiştim tabii bide sporr ile çok fazla yürüyüş ile
Bende hem dukanci ve karatayciyim cnm 58 benim suan olmak istedgim kilo oeki sen bunu ne kadar zamanda verdin bnde cok yuruyus yapiorum

tamam canım :KK66:

5+5 yapan var mı ?

Canım ben evdeyken sebzeden daha doğrusu domates salatalıktan uzak kalamıyorum, 5 + 5 yaptım, fena da olmadı aslında, atak gibi patır patır iniyo aşağıya tartı güzel oluyo valla be yaşan sölim, ama zor..

115 ile başladım şimdi 90.9 .
dukancım sağolsun :)

Maşallah canım, harikasın :)

Canim bunu yapacagim da kac derecede ve kac dakikada pisiyor..yazar mısın?

Ben 175 derecede üstü pişene kadar pişiriyorum, kek gibi içi pişmişse tamam :)

Bende bugünkü menümü yazayım buraya da;

Sabah yarım domates 1 çatal peynir yarım lt den fazla ayran

Öğle ve ara yok

Akşam tavuk göğüs, 3 kaşık yoğurt, biraz acı sos ve birkaç parça kuru et

Su 1,5 lt

Spor 3 saat kadar alışveriş merkezine gitme gelme ve gezme yürüyüşü (10,000 adım)

Biraz saçma ve az bi menü oldu ama canım hiçbişi istemedi :(

Bende bugünkü menümü yazayım buraya da;

Sabah yarım domates 1 çatal peynir yarım lt den fazla ayran

Öğle ve ara yok

Akşam tavuk göğüs, 3 kaşık yoğurt, biraz acı sos ve birkaç parça kuru et

Su 1,5 lt

Spor 3 saat kadar alışveriş merkezine gitme gelme ve gezme yürüyüşü (10,000 adım)

Biraz saçma ve az bi menü oldu ama canım hiçbişi istemedi :KK43:
Bosver canim istemediyse zorlama en guzeli cnku

Back