Saol cnm küçük oglumda 15 aylık begendiCok guzel görünüyor:))
Afiyet olsunn.
Canm ben kahvaltida mutlaka yulafla krep yapiorum arasina oeynir ve hindi fume koyuo sandvic yapiorumSelam arkadaslar..
Yarin itibariyle dukana basliyorum aslinda cok sicak baktigim bir diyet degildi ama ismi olan diyetlerle daha güzel kilo veriyorum..sayfayi aktif tutarsak belki hedeflerimize ulasiriz. Ayni zamanda 7.takimdayim ama listede değilim demirbasgillerdenim 2 yildir..kitabi okuyacagim simdi..sabah kahvaltida ne yemeyi düşünüyorsunuz nasil olur yani..
Canm dukanla kendini diyette hisstme hergun doycaz ve yeni yeni tarifler yapcaz ne kekler ne krepler oluo bi bilsen:)Sabah kilomu yazarim..adim Hülya..41 yasindayim..10 kilo hedefim var olmazsa yeminle v.k.i. mi 32 yapip tüp mide ameliyati olacagimsıkıldım artik diyet diyet diyet..
5 yaparken skilma ama sebzelere gecince daha cok cesit oluo sanirimHesapladim 69.3 ideal kilommus..atak suresi 3 gun cikti ben 5 yapayim..
Cok guzel fikir iste birbirimize boyle onerilerde bulunursak diyet monotonluktan çıkar..tesekkur ederim..Canm ben kahvaltida mutlaka yulafla krep yapiorum arasina oeynir ve hindi fume koyuo sandvic yapiorum
Gündüz cydniz arkadaşın paylaştığı tariflerinde yapabilirsin onlarda gayet guzelCok guzel fikir iste birbirimize boyle onerilerde bulunursak diyet monotonluktan çıkar..tesekkur ederim..
Canim bunu yapacagim da kac derecede ve kac dakikada pisiyor..yazar mısın?resmini çekmedim canım ama ben bildiğin keki şekersiz yapıyorum öle tarif edeyim sana, 3 yumurtayı çırpıp üstüne 1 çay bardağı süt 1 çay kaşığı şeker 8 yk da yulaf biraz da kabartma tozu ekleyip karıştırıp fırında pişiriyorum, 8 e bölüyorum ve o benim 4 günlük yulaf ekmeğim oluyo, bi sonrakine çekeyim resmini ama senin tarifleri deneyeceğim
Evet gordum cok guzel tarifler deneyeceğim insallah :)Gündüz cydniz arkadaşın paylaştığı tariflerinde yapabilirsin onlarda gayet guzel
Benim bu akşam menummde olan kıymalı ıspanak çok doyurucu sistim diyebilirim sebze protein de yapabilirsinCanim bunu yapacagim da kac derecede ve kac dakikada pisiyor..yazar mısın?
Sebzeyle protein karisik yapilabiliyor yani..atak bölümünün sonuna kadar okudum ya bilmiyorum :)Benim bu akşam menummde olan kıymalı ıspanak çok doyurucu sistim diyebilirim sebze protein de yapabilirsin
Bugün yulafi çok kullandım sanırım atakta 1.5 kaşık sen hem yoğurda katmisin hem pankek var ona dikkat et istersen09:00 yumurta.2 kk light peynir.2 dilim jambon
13:00 1.5 corba kasigi yulaf kepegi 3 kasik light yogurt
15:00 yumurta
19:30 light ton baligi.1 yulafli pankek.1 bardak light cola
2 lt su..birazdan yürüyüş yapacağım..
Omur boyu 2 kez yapabiliyorsun karar verirseniz beklerizaltı sene kadar önce dukanla zayıflamıştım ama geri aldım ne yazık ki acaba tekrar mı başlasam diye düşünüyorum
evet hatırlıyorum onu sanırım yürüyen merdiven kullanmaya başlayıp gittikçe gevşettiğim için geri aldım ama bir yandan da belki de o kadar etkili değildi diye düşünüyorumOmur boyu 2 kez yapabiliyorsun karar verirseniz bekleriz
Evet ama yeni toparlaniyoruz menü paylaşımı yapıyoruz herkes uygun görürse birgün belirleriz dukancilar olarakta takip ederiz. Norma lde wendy ile 5. Takım cuma yarışması dayızSevgili aalrkadaslar sanirim 5 kisiyiz..kendimize bir tarti gunu belirlesek liste yapsak..aksamlari menumuzu yazsak nasil olur?yada var mi boyle bir uygulama ..goremedim..
Buradaki arkadaşlardan biri dukanla 20 kg vermiş tam uyunca etkli 24 günde bende 5 kg verdimevet hatırlıyorum onu sanırım yürüyen merdiven kullanmaya başlayıp gittikçe gevşettiğim için geri aldım ama bir yandan da belki de o kadar etkili değildi diye düşünüyorum
ben de dukanla yirmi kilo aldım fakat bir sene koruduktan sonra yavaş yavaş aldım hem de ne yazık ki fazlasıylaBuradaki arkadaşlardan biri dukanla 20 kg vermiş tam uyunca etkli 24 günde bende 5 kg verdim
Yaktigimizdan cok kalori alirsak kilo geri geliyor ne yazik ki..diyetin adi degil aslinda..ben ilacla da zayifladim akapunkturla da hep geri aldim..neden..çünkü yedim..yedigimi yakmadim..diyet bitti hadiii normale donelum yanilgisina düşüyoruz..ben de dukanla yirmi kilo aldım fakat bir sene koruduktan sonra yavaş yavaş aldım hem de ne yazık ki fazlasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?