Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canm ben kahvaltida mutlaka yulafla krep yapiorum arasina oeynir ve hindi fume koyuo sandvic yapiorum

Sabah kilomu yazarim..adim Hülya..41 yasindayim..10 kilo hedefim var olmazsa yeminle v.k.i. mi 32 yapip tüp mide ameliyati olacagim sıkıldım artik diyet diyet diyet..
Canm dukanla kendini diyette hisstme hergun doycaz ve yeni yeni tarifler yapcaz ne kekler ne krepler oluo bi bilsen:)

Canm ben kahvaltida mutlaka yulafla krep yapiorum arasina oeynir ve hindi fume koyuo sandvic yapiorum
Cok guzel fikir iste birbirimize boyle onerilerde bulunursak diyet monotonluktan çıkar..tesekkur ederim..

Canim bunu yapacagim da kac derecede ve kac dakikada pisiyor..yazar mısın?

09:00 yumurta.2 kk light peynir.2 dilim jambon

13:00 1.5 corba kasigi yulaf kepegi 3 kasik light yogurt

15:00 yumurta

19:30 light ton baligi.1 yulafli pankek.1 bardak light cola

2 lt su..birazdan yürüyüş yapacağım..
Bugün yulafi çok kullandım sanırım atakta 1.5 kaşık sen hem yoğurda katmisin hem pankek var ona dikkat et istersen

Sevgili aalrkadaslar sanirim 5 kisiyiz..kendimize bir tarti gunu belirlesek liste yapsak..aksamlari menumuzu yazsak nasil olur?yada var mi boyle bir uygulama ..goremedim..
Evet ama yeni toparlaniyoruz menü paylaşımı yapıyoruz herkes uygun görürse birgün belirleriz dukancilar olarakta takip ederiz. Norma lde wendy ile 5. Takım cuma yarışması dayız

evet hatırlıyorum onu sanırım yürüyen merdiven kullanmaya başlayıp gittikçe gevşettiğim için geri aldım ama bir yandan da belki de o kadar etkili değildi diye düşünüyorum
Buradaki arkadaşlardan biri dukanla 20 kg vermiş tam uyunca etkli 24 günde bende 5 kg verdim

ben de dukanla yirmi kilo aldım fakat bir sene koruduktan sonra yavaş yavaş aldım hem de ne yazık ki fazlasıyla
Yaktigimizdan cok kalori alirsak kilo geri geliyor ne yazik ki..diyetin adi degil aslinda..ben ilacla da zayifladim akapunkturla da hep geri aldim..neden..çünkü yedim..yedigimi yakmadim..diyet bitti hadiii normale donelum yanilgisina düşüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…