hıı öyle deneyim ben de canım :))resmini çekmedim canım ama ben bildiğin keki şekersiz yapıyorum öle tarif edeyim sana, 3 yumurtayı çırpıp üstüne 1 çay bardağı süt 1 çay kaşığı şeker 8 yk da yulaf biraz da kabartma tozu ekleyip karıştırıp fırında pişiriyorum, 8 e bölüyorum ve o benim 4 günlük yulaf ekmeğim oluyo, bi sonrakine çekeyim resmini ama senin tarifleri deneyeceğim
Cnm menü güzel tarifler güzel ama bir dahakine zeytin olmasın dukanda zeydin taa güçlendirmede bikac tane olarak var duraklamana neden olabilirselamlar bana bildirim gelmemiş nedense yazmadınız sandım
ben her gün bildirim yapacağım;
bugün sebze + protein günümdü.
sabah kahvaltımı fotoğraflı paylaşıyorum :)
Eki Görüntüle 1888688
öğlen : 100 gram et ' salata + haşlanmış kabak ve karnabahar + haydari
akşam : tavuk çorbası yaptım . unsuz yağsız ondan bir tabak içeceğim
evet canım aynen . zaten ayda yılda bir yiyorum ben , çok kısıtlamıyorum kendimi :)Cnm menü güzel tarifler güzel ama bir dahakine zeytin olmasın dukanda zeydin taa güçlendirmede bikac tane olarak var duraklamana neden olabilir
hıı öyle deneyim ben de canım :))
teşekkür ederimm
tamam canımsenin pankekik biraz koyusu ve tuzlusu işte, fırında pişince ekmek oluyo işte
Bizimle aynı diyeti yapan birilerinin olması güzel değilmi daha bir motive oluruz korksun bizden kilolarsenin pankekik biraz koyusu ve tuzlusu işte, fırında pişince ekmek oluyo işte
Biz 1+1 yapıyoruz 5+5 sıkılma oranı yüksek yolum uzun benim dahatamam canım
5+5 yapan var mı ?
ben de 1+1 yapıyorum. 5+5 le başladım ve çok sıkıldım.Biz 1+1 yapıyoruz 5+5 sıkılma oranı yüksek yolum uzun benim daha
Kaç kiloyla basladin şimdi kacsin ben diyete 95kg ile başladım şimdi 85.5 kg 1.5 ay önce diyete başladım dükan 25. Gunumben de 1+1 yapıyorum. 5+5 le başladım ve çok sıkıldım.
benim de yolum çok uzun malesef
Kaç kiloyla basladin şimdi kacsin ben diyete 95kg ile başladım şimdi 85.5 kg 1.5 ay önce diyete başladım dükan 25. Gunum
Ne kadar zamanda verdim çok güzel vermissin darısı kalan kilolara115 ile başladım şimdi 90.9 .
dukancım sağolsun :)
amiinNe kadar zamanda verdim çok güzel vermissin darısı kalan kilolara
Artık molasiz devam aslında dukani pek bırakmamak gerekiyor ama uzun diyetamiin
o biraz karışık işte :)
şubat gibi başlamıştım aslında ama arada molalarım oldu.
Aynen artık tatil bayram falan kalmadı.Artık molasiz devam aslında dukani pek bırakmamak gerekiyor ama uzun diyet
Cok guzel görünüyor:))Gelsin dükan la sebzeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?