Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

resmini çekmedim canım ama ben bildiğin keki şekersiz yapıyorum öle tarif edeyim sana, 3 yumurtayı çırpıp üstüne 1 çay bardağı süt 1 çay kaşığı şeker 8 yk da yulaf biraz da kabartma tozu ekleyip karıştırıp fırında pişiriyorum, 8 e bölüyorum ve o benim 4 günlük yulaf ekmeğim oluyo, bi sonrakine çekeyim resmini ama senin tarifleri deneyeceğim :KK48::KK48:

4. tarif : pankek (pankekimsi :D) -- 3 günlük tarif

3 yumurtayı mikserle cirptim iyice. 2 çay bardağı süt ekleyip biraz daha cirptim. 9 yemek kaşığı yulaf kepegi karisimi ve 1 paket kabartma tozunu da ayrı bir yerde karıştırıp bu karışıma ilave ettim..

upload_2016-9-23_16-21-27.png

resmini çekmedim canım ama ben bildiğin keki şekersiz yapıyorum öle tarif edeyim sana, 3 yumurtayı çırpıp üstüne 1 çay bardağı süt 1 çay kaşığı şeker 8 yk da yulaf biraz da kabartma tozu ekleyip karıştırıp fırında pişiriyorum, 8 e bölüyorum ve o benim 4 günlük yulaf ekmeğim oluyo, bi sonrakine çekeyim resmini ama senin tarifleri deneyeceğim :KK48::KK48:
hıı öyle deneyim ben de canım :))

teşekkür ederimm

selamlar bana bildirim gelmemiş nedense yazmadınız sandım :KK70:

ben her gün bildirim yapacağım;
bugün sebze + protein günümdü.

sabah kahvaltımı fotoğraflı paylaşıyorum :)
Eki Görüntüle 1888688

öğlen : 100 gram et ' salata + haşlanmış kabak ve karnabahar + haydari

akşam : tavuk çorbası yaptım . unsuz yağsız ondan bir tabak içeceğim
Cnm menü güzel tarifler güzel ama bir dahakine zeytin olmasın dukanda zeydin taa güçlendirmede bikac tane olarak var duraklamana neden olabilir

Bugünkü menüm
Ben sebze protein gününde yim

Sabah
Domates salatalık peynir
Öğle
Mantar sarımsaklı
Yoğurt
Akşam
Dükan ekmeği
Kıymalı ıspanak yağsız
Yoğurt salata

İçecek olarak gün içinde
Çay
Kiraz sapı çayı
Sütlü tarcinli kahve iciyorum
2 litre su
Pilates seti geldi gelecek sipariste :-)

Back