Yulaf kepegi tuketmiyo musun?Dünkü menüm
İlk paylaşım benden olsun
Sabah sp gunumdu
Peynir 2 haşlanmış yumurta
Öğle yoğurt yiyeceğim fırsat olmadı akşam kaydirdim
Akşam
Sulu köfte
Cacık
Tarcinli sütlü kahve
Gün içinde çay
2.5 litre su
kac kgsun caninHesapladim 69.3 ideal kilommus..atak suresi 3 gun cikti ben 5 yapayim..
Yiyorum cnmda ben onu hep unutuyorum yazmayı bu sıra yoğurtla yiyorumYulaf kepegi tuketmiyo musun?
Bence de 5 yapma testte çıkanı yap çok kilolu degilsinHesapladim 69.3 ideal kilommus..atak suresi 3 gun cikti ben 5 yapayim..
Yeşil yer seyirtesti yaptim ama kac gun seyire devam edicegimi anlayamadim , 2 tarih veriyor
Sabah 80.1 dim..77 yi gorsem motivasyonum artacak o yuzden dedim 5 günde belki görürüm.. :)Bence de 5 yapma testte çıkanı yap çok kilolu degilsin
Vücudunu zorlama 1+1 yaparsan yine protein günü var kaçamak yapmazsanız hızlı gidiyor birazda sporla desteklerin atakta az gitar bile moral bozma o zaman giden odem çünküSabah 80.1 dim..77 yi gorsem motivasyonum artacak o yuzden dedim 5 günde belki görürüm.. :)
sizinle çok güzel bir tarif paylaşmak isterim :
Dukan kolay poğaça
Malzemeler;
3 yk yulaf kepeği karışımı
1 paket kuru maya
3 yk yağsız süt tozu
2 yk light yoğurt
1 yumurta
1 yumurta sarısı
1 tutam tuz
Hazırlanışı;
Yulaf kepeği, maya, yoğurt, tuz, süt tozu ve yumurtayı güzelce karıştırıyoruz. Ardından ılık bir yerde veya 50 derecedeki fırında 30-45 dk. kadar mayanın aktif olması için bekliyoruz. Ardından, yağlı kağıt serilmiş tepsiye kaşık yardımıyla birer birer malzemeyi döküyoruz. Cıvık bir kıvam olacağı için elinizle denemenize gerek yok. Hamurların üstüne yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış fırında 180 derecede iyice kızarana kadar pişiriyoruz.
şöyle bir şey oluyor :
Eki Görüntüle 1888689
sağol canım , 1 numaralı tarifim bu . gerçekten o kadar güzel ki tadı.dünkü menümü paylaşayım;
sabah 2 yumurta 1 parça dukan keki birazcık lor yeşil çay eşliğinde
ara kiraz sapı çayı
öğlen küçük bi parça tavuk gögüs 2 biber 1 domates
ara bi dukan keki
akşam ligth peynirli 2 yumurtalı omlet
spor 1 saat kadar kucağımda kızımla yürüyüş (5000 adım kadar)
ay bende sana soracaktım süper görünüyor o ekmek mi diye, hemen deneyeceğim inşallah, eline sağlık süper görünüyor.
sağol canım , 1 numaralı tarifim bu . gerçekten o kadar güzel ki tadı.
insan yulaf kepeğine doyamıyor
yok canım değil, ekmeği nasıl yapıyorsun . henüz içime sinen bir tarif bulamadımben mümkün olduğunca yulaf kepeğini ekmek olarak tüketiyorum, hatta dilim başı 1 yk gelecek şekilde. gün içinde 2 dl ekmeğim oluyo, güzel oluyo.. ama bu yulaf kepeği hakkını bitirecek bişi değil, süpermiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?