Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar, nasıl gidiyo diyet acaba? biz 2 kişi olduk medusa38 medusa38 ile birlikte devam ediyoruz :)
merhabaa ben de katılmak isterim :))
bayramda malesef çok abarttım , ne de olsa dukanla veriyorum diyerek hiç dikkat etmedim nerdeyse.
2 gün sp yapıp yoluma devam ediyorum kaldıiğım yerden :)

bence hep yazacaksanız eğer günlük bildirimde yapalım derim ben

selam hanimlar
daha once dukanla baya zayifladim
simdi 2 kg geri geldi ama olsun
vermem gereken 15 kg daha var
ha bugun ha hayirin baslicam derken motivasyonum dustu
bu sayfayada bakiyorum kimseler yok
bence herkes yazmisken sayfayi aktif tutsak , birbirimize destek olsak ta kurtulsak bu kilolardan
her gun paylasim.yapalim olurmu , buna benim cok ihtiyacim var, tekrar motive olabilmek icin

selam hanimlar
bence herkes yazmisken sayfayi aktif tutsak , birbirimize destek olsak ta kurtulsak bu kilolardan
her gun paylasim.yapalim olurmu , buna benim cok ihtiyacim var, tekrar motive olabilmek icin
Benim 24.gunum dukanda wendyle aynı takimdayiz sürekli gelen olursa burada paylaşım yapariz

selam hanimlar
Aynen cnm benim de ilk gunjm suan tatli krizlerlerimle bogusuorum o zaman baslayalim birlikte sen ne kadar zamanda ne kadar kilo v
Hergun girip aktif olursanız paylaşım yaparız herkesin amacı aynı nede olsa önemli olan kilo vermek
BI geliriz cnm sizin baslayali ne kadar oldu kac kilo gitti

Aynen cnm benim de ilk gunjm suan tatli krizlerlerimle bogusuorum o zaman baslayalim birlikte sen ne kadar zamanda ne kadar kilo v

BI geliriz cnm sizin baslayali ne kadar oldu kac kilo gitti
Ben 24 gün oldu 90.6 ile başladım 85.5 kg indim

dukan testini yaptim kizlar
28 aralikta 14 kg vermis oluyorum .3 aycik var onumde insallah devam edicem tam gaz

alinti yapamadim ben ocakta rejime basladim 101 kg la nisan basinda 78 kgdum snr ara verdim bugun tartildim 82kg ciktim
sporada gidiyordum fakat ara verdim.evde spora baslicam ins

dukan testini yaptim kizlar
28 aralikta 14 kg vermis oluyorum .3 aycik var onumde insallah devam edicem tam gaz

alinti yapamadim ben ocakta rejime basladim 101 kg la nisan basinda 78 kgdum snr ara verdim bugun tartildim 82kg ciktim
sporada gidiyordum fakat ara verdim.evde spora baslicam ins
Bende evde spor için pilates seti alıyorum bende 85kg kilolarimiz yakin

Selam arkadaslar..

Yarin itibariyle dukana basliyorum aslinda cok sicak baktigim bir diyet degildi ama ismi olan diyetlerle daha güzel kilo veriyorum..sayfayi aktif tutarsak belki hedeflerimize ulasiriz. Ayni zamanda 7.takimdayim ama listede değilim demirbasgillerdenim 2 yildir..kitabi okuyacagim simdi..sabah kahvaltida ne yemeyi düşünüyorsunuz nasil olur yani..

Sabah kilomu yazarim..adim Hülya..41 yasindayim..10 kilo hedefim var olmazsa yeminle v.k.i. mi 32 yapip tüp mide ameliyati olacagim :kızgın:sıkıldım artik diyet diyet diyet..
Tamam kilonu yaz sürekli girersen paylaşımda bulunup destek oluruz
Benim yolum uzun daha buralardayiz
Dükan testini yaptın mı kaç gün atak cikti

Dünkü menüm
İlk paylaşım benden olsun
Sabah sp gunumdu
Peynir 2 haşlanmış yumurta
Öğle yoğurt yiyeceğim fırsat olmadı akşam kaydirdim
Akşam
Sulu köfte
Cacık
Tarcinli sütlü kahve
Gün içinde çay
2.5 litre su

Ben foruma sürekli giriyorum takıma..gecen sefer kacgun ciktigini hatirlamiyorum..hesaplayayim sabah..atak kismi bitene kadar okudum simdi kitabi..

Back