Canim tam emin degilim ama hafta 1 meyi yogurt tuketebilirsin .bimin kendi urunu olanindan.bi yerde okumustum bu sayadamiydi bilmiyorum bi arastir istersenyazın meyvasızlık beni öldürüyorrr dün karpuzu kokladım resmen zor tuttum kendimi
kızlar slm,atak evresinde soda içiliyor muydu?sanki öyle bişey vardı..emin olamadım sormak istedim
tşk ederim cnm :)Soda her dönemde serbest canım, yalnız meyveliler değil tabi ki
ne kadar sürede vermiştiniz 32 kiloyu, bravo gerçekten :)selam bayanlar ben 2012- 2013 de dukan mucizesiyle yaklaşık 32 kilo vermiş bu kiloları gayet güzel korumuş ve istediği kiloya ulaştıktan sonra en çok istediği kıymetli paşasına bir kardeş paşa yapabilmiş artık emzirme dönemiyle homini gıtlak herbişeyi yiyip yiyip eski dombili günlerine dönmüş pişman bir arkadaşınızım. Neden kilo verdim hem kendimi daha fit görmek adına hemde küçük mucizemi kucaklamak adına..... Neden kilo aldım??? Dukandan sonra bütün verilen kilolar alınıyor teranesinden ziyade süt olsun diye (nasılsa verebiliyorum diye) mideyi işkembeye çevirdim. Önüme gelen her şeyi yedim nooldu çok şükür 19 aydır güzel güzel emen bir oğluşum var. Ama ben ne haldeyim koca kazulet hatun küçücük evinin yarısını kaplıyor... Hele ki eşiniz sizden kısa ve daha fitse etrafınızdakilerin (anneeeeeem) yavrum kilo ver annesi gibi duruyorsun feveranlarına maruz kalıyorsunuz. Şuan Güçlendirme yapabilirim emziren anneler yapabilir dediğinizi duyar gibiyim ama yapmıyorum neden.... Çünkü ben tartının hemen pat pat pat diye aşağı düşmesini istiyorum. Güçlendirme yaparsamda veririm evet ama istediğim hızda olmaz istediğim hızda olunca inanılmaz gaza geliyorum gaza gelince daha da dirayetim artıyor. Artınca daha da veriyorum verince daha da güzelleşiyorum. Neyse bunları niye yazdım belki de günah çıkarma adına. Herkese başarılar diliyorum oğluş memeyi bıraksın bende tekrar aranıza katılacağım.
merhabamerhaba , bende dukana yeni başlayanlardanım :)
bugün 6. günüm ve seyir evresinde devam ediyorum. Sanırım birbirimizi motive etmek adına burası çok güzel olacak :)
aynen , ben bir başka grupta daha diyetimi takip ediyorum.
motivasyon anlamında gerçekten çok iyi oluyor.
nasıl gidiyor diyet :)
yulaf kepeğini nasıl tüketiyorsun?başlangıç kilom 70,6 idi, boyumda 1,65. dukan bana 57,5 kilo olmayı öneriyo bakalım.
dukanın bana önerdiği gibi 3 gün atak yaptım, 2,2 kilo gitti ki büyük kısmı su muhtemelen. şimdiye kadarsa bi yarım kilo gitti haliyle daha yavaş gidiyo artık
açlık hiç yaşamıyorum, motivasyon tam, tek sıkıntı yulaf kepeğiyle. ilk günler iyiydi ama artık yiyemiyorum, sanırım farklı tariflerin vakti gelmiş.
çok olmasa da uzun bi süreç bekliyo bakalım, ve ben sonucu görmek için çok sabırsızlanıyorum :)
galeta deniliyor ya, peynirli omletin içine katıp pişiriyodum ama olmuyo artık, yiyemiyorum. instagram hesabım yok ama internetteki ekmek, kurabiye tariflerini denemeyi düşünüyorum inşallah. onsuz olmucak sanırım.yulaf kepeğini nasıl tüketiyorsun?
ben de nisandan beri yapıyorum . benim daha uzunca bir süreç var önümde .
yemeklerde farklılık çok önemli gerçekten , yoksa insan bir süre sonra sıkılıyor. instagram bir çok diyet hesabı var onları takip edip kopya çekiyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?