Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah bugun baslayacagim canim en buyuk dilegim ust bacaklarimin ve ic bacaklarimin erimesi sekillenmesi olacak degil mi umut var yani
sinem hn. merhaba,Selam hayirli bayramlarr
Bende baslicam pazartesi gunu tekrardan,destek olalim birbirimize
Benimde hedefim 10 _15 arasi insallah verice hepsini
Gunluk 1 saat yuruyus ve ip atlamada eklicem
Merhaba,
başlamayı düşünen varsa, 11 Temmuz bayram sonrası düşünüyorum. 158 boy 72 kiloyum. ortalama 15 kg. hedefim var.
72.2 ile başladım dün sabah, keyfim yerinde, 71.8. Sanırım daha bol su içmeliyim :)
Selam hayirli bayramlarr
Bende baslicam pazartesi gunu tekrardan,destek olalim birbirimize
Benimde hedefim 10 _15 arasi insallah verice hepsini
Gunluk 1 saat yuruyus ve ip atlamada eklicem
ben de 1.60 boyundayım. bu sabah tartıldım 71.3 kiloyum. c. tesi günü başlayacağım :)
ben de varım. hedefim 53
Selam hanimlarben de 1.60 boyundayım. bu sabah tartıldım 71.3 kiloyum. c. tesi günü başlayacağım :)
ben de varım. hedefim 53
Selam hanimlar
82.3 le basladim 79.9 um bugun
Ama su varki 1 ay ara verdim dukana simdi tekrar basladim
Ilk 101 kg la basladim 79 indim ,sıkıldım sanirim ara verdim,koruyodum aslinda ama bayram tatilinde yedim tatlilari oyuzden artis oldu .cabuk gelen cabuk gider mantigiyla ,gelen kilo gitti .simdi kaldigim.yerden kg vermeye tam gaz devam
Atagin 3. Gunundeyim
Ilk gunu aksami kacamak yaptim ama sonra toparladim kendimi .cumartesiye kadar atak yapip ps gunlerine 1+1 olarak devam edicem insallah
Bu sefer birakmak yokkkk
Cok sık girip yazamiyorum ama en azindan sayfa hareketli kalsin bazen girip okuyacak bir yazi bulamamak cok sıkıcı oluyor,ozellikle yeni baslamak isteyenler icin
Bool eksili gunler
Him bu arada duraklamayi kirmak icin dukan iksiri iciyorum tavsiye ederim
Tarif
1 yemek kasigi yaprak yesilcay
Bi çimdik toz kirmizi biber
Yarim limon
Yarim lt kaynamis suda demleyip
Gunde 5 ogune bolerek tuketiyorum
Iksir duraklama doneminde tekrar kilo vermeyo tetikliyormus ama ben tadini sevdigim icin hemen hemen hergun yapip iciyorum,denemelisin bencedukan iksiri için teşekkürler deneyeceğim daha yeni başladım inşallah 7 leri görürüm![]()
69,8 değişen bir şey yok...Toplamda:2,4 kg. 4. gün. 3 litre su içtim.. 30 dk.yürüyüş. Tuvalet problemi devam.. 1,5 kaşık yulaf kepeğini yiyorum ilk günden beri. Gerçi bu ilk kayıpların su olduğunu düşünüyorum.. Bir gün yesem yerine gelecek sanki.. Atağı biraz daha uzatabilirim bir yarın olsun bakacağım.
Bugün cuma. Sinem tartı sonucunu merakla bekliyorum :)
Merhabason sayfayı görmeden yazmışım :) Sinem tebrik ediyorum..Çok iyi bir ilerleme..Keşke ben de yapabilsem.. Yapılabildiğini güncel görebilmek gerçekten motive ediyor. Yoksa insan her olumsuzlukta işe yaramıyor hissine kapılıyor.
Iksir duraklama doneminde tekrar kilo vermeyo tetikliyormus ama ben tadini sevdigim icin hemen hemen hergun yapip iciyorum,denemelisin bence
Azmedip sabredersen verirsin,bazen rejimden bikiyoruZ,oyuzden bi cirpida kurtulmak varken neden uzatalimki bu donemi .eminimki 6 ayda istedigin hedefe ulasirsin.bende cok uzun yollar kat ettim vermem.gereken 16 kg var aslinda ama.bi 10 kgsu gitsin sonrasina bakicam artik .
Kucuk hedefler koyarak kilo verme surecini keyifli hale getir canim .ayrica yuruyusu ihmal etme .ben bi donem.yuruyusu erteledim ,sikılasan bedenim kendini birakti
Daha once basarmis biri olarak tekrar basaricagina inaniyorum.ben
Merhaba
Atak suren teste kac gun cikti canim,3 gunse ornegin 4 gune cikarma hic faydasi olucagini dusunmuyorum .sebze protein gunune gecmelisin
Bugun tartildim
3gun atak sonucu 79.7 cikti tartida bunada sukur .
Sende azimle devam et ,sonuclari harika olucak
Eger vermen kilo az ise dukan ekspress te yapabilirsin
Dukan iksir cayi inanilmaz bagirsak calistiriyo ,denemeni tavsiye ederim.ben hic kabizlik cekmiyorum bu diyette nedense,tam tersi etki ediyor bana
yazın meyvasızlık beni öldürüyorrr dün karpuzu kokladım resmen zor tuttum kendimi![]()