Slm kitap onerisi sorunu anlayamadim ama oncelikle dukanin kitabini alip okumalisinMrh kitap oneriniz varmi
ben de seyir evresindeyim . 5+5 yapıyorum . aslında aynı sonuç alınacak ama 5+5 daha kolayıma geliyor.Üç gün boyunca atak evresi yaptım. Hesapta 1.1kg vermem gerekirken 2.1kg vermişim. Bugün seyir evresine girdim. Öğlen biraz mantarla soğan kavurdum yağsız. Akşamda ızgara tavuk göğsü,sarımsaklı yoğurt(light) biraz turşu yedim. 1sp-1ps yapmayı düşünüyorum. Açlık çekmiyorum ama tatlı ve meyve olmayışı çok kötü.
kızlar merhaba kolay gelsin,
ben atak evresi 3. günümdeyim fakat 3 gündür hiç tuvalate çıkamadm ve 3 gündür düzenli spor da yaptım günlük 1 saat
hatta günlük aldığım kalorileri de bir program sayesinde tuttum
toplam 3 günde 2676 kalori almışım yani günlük ortalama 892 kalori almışım.
Yaptığım egzersizlerde günde 1 saatten az değildi ve bunun yarım saati tempolu yürüyüştü
66 kiloyum 6 kilo fazlam var boyum 168 incelme seziyorum ama karnım öyle şiş ki günlük en az 2 3 bardak yeşilçay da tükettim hatta benim kiraz saplı form çayım vardı günde 1 tane ondan da tükettim
sanki lavaboya çıksam iyi olacak ama neden anlayamadm
sizce ne yapmalıyım
maalesef 10409 sayfayı okuyamadım lütfen yardım edin
ben 3 günde bir kayısı çayı tüketiyorum . malesef yulaf kepeği bazı kişilerde kabızlık yapabiliyor.
su tüketimini artırman lazım 3 lt ye yakın su içiyorum ben.
Dr. Dukan’ın önerileri ise şöyle:
"Buğday kepeği alın, bunun bir kaşığını kadarını yulaf kepekli galetaya veya süt ürünlerine karıştırarak tüketin.
Eğer problem çözülmez ise öğünlerden sonra bir çorba kaşığı bitkisel yağ için (veya parafin yağı)
Eğer problem hala çözülmediyse eczacınıza danışarak, erik kurusu veya meyve lifleri içeren doğal ürünler kullanabilirsiniz. Bu da yeterli olmazsa, mutlaka doktorunuza danışın " demiş :)
ben 3 günde bir kayısı çayı tüketiyorum . malesef yulaf kepeği bazı kişilerde kabızlık yapabiliyor.
"Buğday kepeği alın, bunun bir kaşığını kadarını yulaf kepekli galetaya veya süt ürünlerine karıştırarak tüketin.
Eğer problem çözülmez ise öğünlerden sonra bir çorba kaşığı bitkisel yağ için (veya parafin yağı)
Eğer problem hala çözülmediyse eczacınıza danışarak, erik kurusu veya meyve lifleri içeren doğal ürünler kullanabilirsiniz. Bu da yeterli olmazsa, mutlaka doktorunuza danışın " demiş :)
1 ayda kaç kilo verdinn?Merhaba ben dukana baslayali 1 ay oldu ama son 5 gündür çok fena kaçamaklar yaptım. Aranizda kaçamak yapan varmı? Moralim cok bozuk. Yardimci olurmusunuz bana. Yarindan itibaren 3 gun sp yapmak istiyorum
5kilo1 ayda kaç kilo verdinn?
arada kaçamak yapıyorum ben malesef.Merhaba ben dukana baslayali 1 ay oldu ama son 5 gündür çok fena kaçamaklar yaptım. Aranizda kaçamak yapan varmı? Moralim cok bozuk. Yardimci olurmusunuz bana. Yarindan itibaren 3 gun sp yapmak istiyorum
canim bacaklarin incelmesi call sayesinde mi olmuştu baldir inceltmek icin tavsiye ediyor musunHayırlı cumalar
Bacaktaki incelmeyi yanlış yazmışım 8 cm
bacağında ki ağrı calldan sonra mı başladı? kasları zorlama, ben de kasları zorlamışım ilk başladığımda uzun sürdü iyileşmesi, hap kullandım dr vermişti...
canim bacaklarin incelmesi call sayesinde mi olmuştu baldir inceltmek icin tavsiye ediyor musun
ınsallah bugun baslayacagim canim en buyuk dilegim ust bacaklarimin ve ic bacaklarimin erimesi sekillenmesi olacak degil mi umut var yaniMerhaba canım kilo verdikçe spor yapıyorsan incelme oluyor, ben de 2013 eylülde dukana başlarken spora başlamıştım, arada ara versem bile tamamen hiç bırakmadım, onun için de çok güzel incelme oldu, calla hem incelme hem de harika şekillenme oluyor, benim sorunlu bölgem zaten basen ve üst bacaklarım, bende etkili oldu, hem inceltip hem şekillendirdi, bu aralar yürüyüş ile devam ediyorum ama call çok iyi gerçekten, ölçülerinizi alın ve başlayın, etkili olup olmadığını zaten anlarsınız...
Selam hayirli bayramlarrMerhaba,
başlamayı düşünen varsa, 11 Temmuz bayram sonrası düşünüyorum. 158 boy 72 kiloyum. ortalama 15 kg. hedefim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?