slm yarın 10. günümmm olacakk birbirimize destek olabilirizzzkızlar yok mu başlayan birlikte yapsak?atak döneminde neler yiyorsunuz ben sadece tavuk yediğim için artık midem bulanıyoooo
kızlar yok mu başlayan birlikte yapsak?atak döneminde neler yiyorsunuz ben sadece tavuk yediğim için artık midem bulanıyoooo
slm yarın 10. günümmm olacakk birbirimize destek olabilirizzzevet atak döneminde yiyecek olarak çok az çeşit var ve zor geçiyoo ama seyirde sebzelerle buluşuncaaa rahata eriyosunnn
evet birlikte yaparsak çoooook güzel olur.mesela yulaf kepeği yerine yulafı sütle yesem olmaz mı kızlar ?
kızlar çoook teşekkür ederim.ben de pazar atakla başlıyorum inş..menülerinizi yazarsanız çok sevinirim.tava ekmeği derken canım?kepekle mi yaptın?ayrıca hindi fümeyı migrostan mı alıyorsun bu salam gibi bişey mi hiç almadım.
Hayır herşeyiyle tam anlamıyla uydum sınırsız dediği şeyleri yedim kepek hakkımı atakta 1,5 kullandım ama nafile hep + gördüm ve dukanı bırakmak zorunda kaldım atak evresinde - görmem yerine + bana biraz değişik geldi açıkcası çok heveslenmiştim dukan diyeti adına ama bıraktım artık Karatay Diyetine başladım şükürler olsun onda böyle birşeyle karşılaşmadım.
Mrh kitap oneriniz varmiSelam hanimlar
Dukan sayesinde 101 kg dan 78kg dustum .bi basla bi birak derken diyetten sıkıldım.1 aydir koruyorun kilomu.ama pazartesi itibari ile atakla tekrar basliyorum .hedefim 10 kg daha verip 68 kg olabilmek
Hepimizie bol irade sabir diliyorum
Sporada gidiyorum bu arada insallah ramazana kadar 6 kg sunu atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?