Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukan kitabında diyor zaten bırakırsanız fazlasıyla alırsınız diye. yani bu diyeti kilo verdikten sonra aynı tempo dikkat ederseniz kilonuzu korursunuz diyor. diyet yaptığımı duyanlardan da aynı şekilde tepki aldım ben . bizim tanıdık vardı dukan diyetini bırakınca 20 kg aldı diye filen ..

sporun çok güzel yemene de dikkat ettiğin sürece kilo verememen için sebep kalmıyor. benim de fazlalık doğumdan bana kalan 20 kg kadar vardı 10 kg ı gitti yaklaşık 1 ayda. kaldı 7-8 kilo

Evlenmeden once de 50 kgdan 85e çıkmıştım ve sadece biraz dikkat ve sporla 55e kadar inmistim şükür vücudunu tanıyorum karbonhidratlarin çoğu kilo yapiyor bana temiz beslenme ve sporumla yola devam

Selam kızlar bayadır yazmıyor um buraya. 29 ocakta basladım68 kg ile 55 ile güce gectim hala güçteyim arada bir iki kg alıyorum seyir in sebze günlerinde ki gibi beslenmeye başlayarak geri toparlıyorum.
Dukan yeni bir hayat. Kaçamak yapmayın
NERDESİN YAĞMURRR :)

Herkeslere selamlarr,
Beni de aranıza alın :KK54: Yeni kararlar alıp kafayı kırmış bulunuyorum.. Her zaman tombiktim ama bu son gidişler gidiş değil. 25ime girmeme haftalar kala tartıda doğum yılımı gördüm.. La 91 kilo nedir :KK42: Dedim kızım dur aynen bu emeoji gibi kaldım,bi tartıya baktım bi aynaya baktım:KK57:. İşte orda dank etti. Hep aklımızdaydı ev arkadaşımla ama bi türlü başlayamadık. Yulaf kepekleri aylardır dolapta yatıyo shame on me :KK64: Hemen kitapları sipariş ettim,okumaya başladım bikaç güne başlıcam inş. Dukancığım 64 kiloyu uygun görmüş bana ama dur bakıym oraya kadar bi gelelim kafamda daha deli hedefler var :KK66:
Boğazlıyız kabul yediğimizden oluyo yemezsem gidecek inanıyorum ben. Deneyimlerinizi paylaşın gerçekten desteğe ihtiyacım olacaktır..
Ama inat ettim olacak uleyynn.. Seni yenicim pis tombiş göbek,sen mi büyüksün ben mi büyüğüm mabadım diye soruyorum. Mabadım bağaa cevap veriyiiii tabi ben büyüğüm seni koca pisboğaz diyyyy :p:63: Ama sen durr eriyeceksiniz hepiniz olummm :KK20:
Bana eşlik edecek yeni başlayacak olanlar varsa bi ses versin kendimi yanlız hissetmiym buralarda.. Gidecek kilolar gelecek mutluluklar dileğiyle mutlu kalın esen kalın her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız dostlarım :KK15::KK68:

Arkadaşlar çok güzel yazmış geçmişte.

Ben doğum sonrası aldığım kiloları tam olarak olmasa da dukana benzer bir diyetle verdim.
Günde yarım demet neredeyse maydanoz yedim ve suyunu içtim.
Herkese öneririm. Müthiş bir şey.

selammm, ben martta başladım 111.5 ile :oops:104 kiloya 3 haftada düştüm. arada biraz mola vermek zorunda kaldım diyelim :KK61: ve tekrar başladım bugün 6. günüm 1.5 daha gitti.

arada kaçamak yapıyorum malesef çünkü diğer yediklerimden biraz kısarsam yine kilo vereceğimi biliyorum (bu iyi mi kötü mü bilemedim :KK48:)

halen devam eden var mı acabaa ??

selammm, ben martta başladım 111.5 ile :oops:104 kiloya 3 haftada düştüm. arada biraz mola vermek zorunda kaldım diyelim :KK61: ve tekrar başladım bugün 6. günüm 1.5 daha gitti.

arada kaçamak yapıyorum malesef çünkü diğer yediklerimden biraz kısarsam yine kilo vereceğimi biliyorum (bu iyi mi kötü mü bilemedim :KK48:)

halen devam eden var mı acabaa ??

evet canımm ben devam ediyorumm ayenenn bende senin gibi aralarda kaçamak yapmıştım ama artık rayına oturtum 0 kaçamak vee hemen etkissini gösteriyoo:KK66:

Merhaba hanimlar. Sizlere sorum olucak. Dukan diyetiyle kaç kilo verdiniz və kac ayda? Kabızlık oluyormu sizde de , ne yapiyorsunuz Kabızlık için. Ben yeni başladım dukana. sorularimi cevaplarsaniz çok çok sevinirim :KK68:
ilk başta hoş geldin diyeyimm:KK66:
bi kere bu diyetle kısa zaman da çok kilo verebiliyosun süper bir diyett benn 2.5 ayda 15 kilo vermiştimmm geçen sene şimdikteee biraz kilo aldım onları vermek için yapıyorumm kabızlık ilk başlarda olmuştuu bendede ama sonrasında geçiyo

Herkeslere selamlarr,
Beni de aranıza alın :KK54: Yeni kararlar alıp kafayı kırmış bulunuyorum.. Her zaman tombiktim ama bu son gidişler gidiş değil. 25ime girmeme haftalar kala tartıda doğum yılımı gördüm.. La 91 kilo nedir :KK42: Dedim kızım dur aynen bu emeoji gibi kaldım,bi tartıya baktım bi aynaya baktım:KK57:. İşte orda dank etti. Hep aklımızdaydı ev arkadaşımla ama bi türlü başlayamadık. Yulaf kepekleri aylardır dolapta yatıyo shame on me :KK64: Hemen kitapları sipariş ettim,okumaya başladım bikaç güne başlıcam inş. Dukancığım 64 kiloyu uygun görmüş bana ama dur bakıym oraya kadar bi gelelim kafamda daha deli hedefler var :KK66:
Boğazlıyız kabul yediğimizden oluyo yemezsem gidecek inanıyorum ben. Deneyimlerinizi paylaşın gerçekten desteğe ihtiyacım olacaktır..
Ama inat ettim olacak uleyynn.. Seni yenicim pis tombiş göbek,sen mi büyüksün ben mi büyüğüm mabadım diye soruyorum. Mabadım bağaa cevap veriyiiii tabi ben büyüğüm seni koca pisboğaz diyyyy :p:63: Ama sen durr eriyeceksiniz hepiniz olummm :KK20:
Bana eşlik edecek yeni başlayacak olanlar varsa bi ses versin kendimi yanlız hissetmiym buralarda.. Gidecek kilolar gelecek mutluluklar dileğiyle mutlu kalın esen kalın her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız dostlarım :KK15::KK68:
Ben pesine takila bilirim dukanla 17 kilo verdim ohh dedim tmm bu kadar ve diyeti biraktim suan tam 93 kg yum :( nasipse yarin basliyorum bu sefer cok dikkatli olucam :(

Back