Düğününüzde hangi parfümü kullandınız?

raindrop26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
1.241
1.327
198
Diyarbakır
düğünüm için parfüm almak istiyorum, hangi kokuyu tavsiye edersiniz? ağustosta olacağı için fresh koku tavsiyelerinizi bekliyorum...

Calvin Klein Eternity Moment

Eternity Moment, Aşık olmanın heyecanından esinlenen bir koku. Zevkle alevlenen, vaat ve keşif heyecanı ile dolu... Baştan çıkarıcı, arzulu, son derece dişi...

Scarlett Johanssondan insanı esir eden bir bakış, arzulu bir öpücük.

Vuuu

BENDE BUGUN TEKRAR ALICAM COK BEGENICEKSINIZ BENCE HAFIF KALICI ÇİÇEK KOKUYO EN GZL PARFUM BENCE :d

armani code ve dior'dan jadore. ikisi de mis gibi, harika:)

tabi ben evlenmedim daha, hayalim sadece:)

Son düzenleme:
nasıl yaptım o hatayı bilemesem de temmuzun ortasındaki düğünümde C.Dior Hypnotic Poison kullanmıştım.. Hala düşünür düşünür çık-çık-çıklarım kendi kendime..

Ne diye sürersin kullanmadığın kokuyu , kullansana Bvlgarini BLV ' ni ya da Dior Addict 2'yi..

bir dergide gördüm..

DENİZ KENARINDA ROMANTİK BİR DÜĞÜN İÇİN ;
-armani she
-davidoff cool water
-davidoff echo
-light blue
-lanvin oxygene
-verry irrestible

DÜĞÜN SALONLARINDA VEYA HAYRAN KALINAN BİR MEKANDA YAPILACAK DÜĞÜN İÇİN ;
-burberry touch
-gucci guilty
-britney spears radiance
-loud
-kylie minogue darling
-gucci flora

SADE BİR NİKAH TÖRENİ İÇİN ;
-chloe love
-212 sexy
-christina aguilera night
-narciso rodriguez for her

kate middleton'ın düğün parfümü merak edenler için

Stil ikonu Kate Middleton tartışmasız 2011’in en çok konuşulan isimleri arasındaydı. Prens William ile yaptığı evlilik ile gündemden düşmeyen Middleton düğünde ki Sarah Burton imzalı gelinliğinden davetlilerin ne giydiğine kadar haftalarca konuşulmuştu. Haftaya bu evliliğin yıl dönümü olması üzerine İngiltere’nin Fortum&Mason markası Kate Middleton için “Illiminum White Gardenia Petals” isimli parfümü piyasa çıkaracaklarını açıkladı. Yasmin ve beyaz orkide ağırlıklı parfümün İngiltere halkı tarafından büyük ilgiyle karşılanacağı bekleniyor! (alıntıdır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…