• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün düğününe 2 haftadan azkalan gelin adayının yapması-yapmış olması gerekenler???

dhoiysb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
286
350
83
arkadaşlar merhaba
15agustosta kınam 18inde düğünüm var.tecrübeliler,düğün hazırlığında olanlar...
neleri yapmış olmam lazım ki?aklıma gelenler yapıldı yada yapılma sırası bekliyor ama acaba unuttuğum bişey var mıki?
gelinlik -bindallı tamam,gelinlikçide bekliyor bayramdan sonra alınacak.
ayakkabıları da tamam.
gelin buketi tamam.
müzikler netleşmedi sırada.
gelinlik içine iççamaşırı tamam.
balayı tamam-balayı valizi hazırlanacak sırada.
malum dert;epilasyon sırada :(
davetiyeler dağıtılmaya eş dost aranmaya başlandı.
kuaförlerde randevular alındı,kişi sayısı bildirilecek.
modeller az çok belirlendi
fotoğrafçı tamam.
başka???

canim ben de bir ay oldu evleneli pek eksigin gorunmuor ama gelin teli al cicegine bagla ugur getirir dediler ben yaptim. Kina gecesi icin senin ve esinin takacagi kirmizi yesil ortuler ve eldivenler.Sonra kina yakilinca ustune koycagin avucici gulu bekar kizlars beyaz sana kirmizi tullu tac.Balayi valizine de mutlaka bir suru camasir koy bir tane corap koy ayaklarin usumesin bir de havuza girme denize gir.Aklima gelen olursa yazarim daha.Allah tamamina erdirsin

canim ben de bir ay oldu evleneli pek eksigin gorunmuor ama gelin teli al cicegine bagla ugur getirir dediler ben yaptim. Kina gecesi icin senin ve esinin takacagi kirmizi yesil ortuler ve eldivenler.Sonra kina yakilinca ustune koycagin avucici gulu bekar kizlars beyaz sana kirmizi tullu tac.Balayi valizine de mutlaka bir suru camasir koy bir tane corap koy ayaklarin usumesin bir de havuza girme denize gir.Aklima gelen olursa yazarim daha.Allah tamamina erdirsin

güller örtüler de tamam.
taç olayı heryerde oldu artık onu yapmayacağım.
çok teşekkürler...fikirlere de açığım:)

kınadan 1 2 gece önce hamama gidip kese köpük masaj yaptırmıştım beni çok rahatlatmıştı
birde düğün günü kuaföre giderken yanına mutlaka iğne iplik yedek iç çamaşırı telefonunun şarj aleti nolur nolmaz orkid yada günlük pek ıslak mendil normal mendil yara bandı krem ruj parlatıcı yanında bulundur

Back