düğünün gündüz olması ?

gecikmeliyim

Güzel günler göreceğiz 🍃🍃
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
713
26
98
39
Ankara
kızlar bizim buralarda salon bulmak biraz skınıtlı sanırım bizde biraz geç kaldık o yüzden salon 19.06.2011 olarak ayarlandı.buraya kadar sorun yok ama benim aklıma takılan nokta salon akşam boş olmadığı için 13-17 arası tutmak zorunda kaldık.sizce düğünün gündüz olması bi sorun olur mu??sanki akşam düğünlere daha eğlenceli oluyor gibi.akşam düğünü istiyodum ama mecburen gündüz yapmak zorunda kalıcaz.çok kafam karıştı :43::43:sizde fikirlerini yazarsanız sevinirim.

başka zamanda akşam saati yok mu canım? geç kalmış olamazsınız daha 7 ay var çünkü. mutlaka haziran başı olmaz haziran sonu olur ama mutlaka istediğin şekilde bulabilirsin

canım malesef ya erzurumda salon bulmak biraz sıkıntılı aslında ssalon çokta ben biraz şık bir yer olsun istedim o yüzden birazz seçici oluncada ancak bıurayı bulduk.nerdeyse 1 haftadır salon arıyoruz ama yok :( malesef.

aslında guzel olblır benım nısanımda ıkındı vaktı olmustu 4 gıbıydıı yazdı senınde guzekl olur ınsss..

Niye öyle kötü düşünüyorsun ki benim düğün tarihim belirlense kesinlikle 13-17 arası isterim .. ki inşallh öle bulabilirim..Düğün düğündür ha gündüz olmuş ha gece eğlence derecesi neden değişsin ki çok da güzel olur sen kafanı bunlara takma düğünün tadını çıkartmaya bak bence..

bence dügün geceye kadar olmasi lagzim.. 13 den 17 ye kadar neki o öle :S... yani bilmiyorum ben beyenmedim. acikcasi o tarihide ertelerdim ozaman.. böyle dügün istemezdim..

Selamlar...Benim dügünüm ayni sebeplerden dolayi Ankarada gündüz oldu..bende cok kötü hisstmisdim kendimi ama hicbir fark olmadi ayni eglenceli gecti..fazla takma kafani ve tek tavsiyem tadini cikar dügününün..mutluluklar.:))

yoo bnm komşumun gündüz oldu ve çokta güzel eğlndiler.
bnce alakası yok
akşamda hep beraber yemeğe gitmiştik

Son düzenleme:
yoo bnm komşumun gündüz oldu ve çokta güzel eğlndiler.
bnce alakası yok
akşamda hep beraber yemeğe gitmiştik

canim oda güzelmis tabiki aksam yemege gitmek.. ama öbür türlü sabah kuaföre gidiyorsun giyiyorsun gelinligi ve geceye hata sabah 3-4 lere kadar cikartmiyorsun..., ama diyer türlü gelinlikle yemege gidicek hali yok sanirim.., ne biliyim bana ters geliyor.. ben istemezdim gündüz dügünü... tercih meselesi.. herkeze mutluluklar :nazar:

bence hıc sıkma tatlı canını benımde dugunum bazı sebeplerden dolayı gunduz oldu benımde senın gıbı ıcımıe hıc sınmedı ama bı fark olmadı cok guzel ve daa rahat oldu hem gelenler ıcın hemde benım ıcın sen dugunun tadını cıkarmaya bak seker

çok sağolun kızlar tecrübeli arkadaşlardan yardım almak beni rahatlattı açıkçası.hepinize çok tşk ederim.:16::16:

aslinda aksam olmasi su yönden daha iyi: hazirlanman epey vakit alacak daha rahat olur, saat 1de baslarsa daha az vaktin olacak.. ama biyandanda erken olmasida gelen misafirleriniz/davetliler için rahat uzak yoldan gelenler evlerine erkenden gidebilecekler ve böylece sonuna kadar oturur herkez, aksam olunca geç vakitten sonra çogu kisi gidiyo ve sıkılıyo.
mutluluklar dilerim :80: insallah içine siner

aman canım...!

erken ya da geç...! ne farkeder.

önemli olan ailenin,eşinin ve dostlarının birarada olup sizin evliliğinize şahit olması değil mi?

bence uygun bir saat...eğlenmenin saatle alakası olmaz...

canım bende hazırlanma problemim olur diye kınayı cuma günü ayarladım cumartesi gelin çıkarma olur kayınvalideme kalırım (benime evim ankarada olacak mecbur orda kalıcam)pazarda sabah erkenen gider kuaföre rahat rahat hazırlanırım saat 13 e de rahatça yetişirim.sizce nasıl olur böyle.????

gündüz gece fark etmez salona girince kimin saatten haberi oluyo ki, önemli olan ambiyans, müzik,vb.
hiç takma kafana artılarını düşün bence çoğu insan için geç satte eve dönmek sorun olabilir, sanırım pazar günü düğünün ertesi gün insanlar sabah kalkıp işe gidcekler erken olması bu açıdanda iyi olur konukların düğün sonrası dinlenirler

canım kayınvalidemde rahat ederim yani inşallah derim :) ailemde bişey demediler ben onlarada söyledim olumlu baktılar.bencede en iyisi böyle olacak.destkelriniz için çok sağolun.hepinizi seviyorum :16::16:

Konu Dügün Mekani bölümüne tasinmistir.. Lütfen konulari uygun bölümlere acalim..

Son düzenleme:
akşam istedim ama kayınvaildem yüzünden gündüz oldu. çok üzülmüştüm ama ortam, yer ve çevrenle birlikte öylede güzel oluyormuş:) üzülme, o gün sonuna kadar gülüp, eğlenmene bak;)

Back