Düğün Düğünümüzü yapmıyorlar ve artık ne yapacağımızı bilmiyoruz. Nolur akıl verin...

Çocuğu sokağa mı atsaydık ablam hiç tanımadığı bir ülke ve dillerini bile bilmiyor daha burda tek akrabası annem. Kalacak başka hiç bir yeri yok yani. Akraba olduğu için aynı eve aldık napalım ablam. Ailem bilmiyo ki ablam ne izni. Babama imam nikahı kıymak istiyoruz deseydim olacakları tahmin bile edemiyorum bu yüzden bir annem biliyo ama ne diyor biliyor musun? Siz evli değilsiniz ona göre naptığınıza dikkat edin diyor sonra el hareketiyle boğazını keserim işareti yapıyor :) yanı anlayacağın ne eş gibiyiz ne de nişanlı gibi.

Ailem sus diyo napim. Kızımız evde kalmadı, kokmuş etimiz yok diyorlar bana sen konuşma yanlış anlaşılır diyorlar sanki afedersın bi tarafım kalkmış gibi görülürmüşüm. Paramız yok ki ablam ev düzelim. Garibimin maaşı kiraya yetmez.

sadece benim anlamadigim konu ne biliyormusun nikahin olmasini bir tek Allah sen ve esin ve annen biliyor bunun disinda kimse bilmiyor diyorsun pekki bu nikahlik kime gösteris onu anlam veremedim babaninda haberi yok olsa öldürür diyorsun ....

Babam bilse napar bilmiyorum. Bu nikah dini nikah, dini nikahın gösterişi olmaz ki. Aynı evde kaldığımız için mecbur kıydırdık yoksa helalim olmayan bir erkekle Nasıl kalacaktım aynı evde? Günaha harama bulaşmadan Nasıl elini tutup sarılacaktım, Nasıl başörtümü evde açabilecektim? Nasıl yanına oturacaktım? Nasıl gözlerine bakabilecektim? Bunların hiç biri nikah kıymadan olamaz, helalim olmadan aynı evde kalamazdık. İçimizde hep bir günaha giriyorum korkusu olurdu. Babam bizim kadar böyle şeyleri umursamadığı için nikah kıydık desem ne tepki verir bilmiyorum. Aklına başka şeyler gelir.

Bu konu bdv de olmalıydı yanlış yere açmışsın. Ama büyük ihtimalle kapanır bu konı zaten

Bu konu bdv de olmalıydı yanlış yere açmışsın. Ama büyük ihtimalle kapanır bu konı zaten

Öyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum daha bugün kaydoldum bu siteye ve sadece bu konuyu danışmak için kaydoldum. Bu yorumu yazarak bir katkınız olmadı ve benim yazdığım konuyla alakasız. İsterseniz yorum yapmak için yorum yapmayın. Önce ki ettiğiniz laftan ve sorduğunuz sorudan bir katkı sağlamayacağınız açıkça ortadaydı zaten ama ben yine de size cevap verdim ve o cevaptan sonra gelen bu yazınız gerçekten alakasız ve gereksiz açıkçası kusura bakmayın. Kapanırsa kapansın napalım ben birşey kaybetmem ve size sanırım birşey kazanmazsınız bu konunun kapanmasıyla. Gördüğünüz üzere ben daha bugün kayıt yapmış birisiyim. "Büyük ihtimalle kapanır bu konu zaten" demek yerine bir daha ki sefere derdini şuraya yaz arkadaşım yanlış yere açtığın için çok cevap alamazsın deseydiniz çok memnun olurdum. Lütfen cevap yazmayın cevaplamayacağım.

Konu yanlış yere açıldığı için kapanmaz hem yanlış anlıyorsun hemde atar yapıyorsun adminler görür taşır onda sorun yok sorun konunun içinde dini konular geçmesi çünkü dini içerik yasak sitede

yani ben anlamıyorum gerçekten klavye başından yazması belki kolay gelecek ama akıl mantık var

bi genç kız aynı evde nişanlısı ile ailesi olmasına karşı yaşadıgında dedikodular , laf ,söz çıkacak yani bunu göremememk için kör olmak gerekir nişanlınız evlenmeden yaşadıgınız ülkeye gelmeseymiş babam öldürür nükahımız oldugunu duysa dıyosun ama aynı evde kalmanıza sesını çıkarmıyo !!!!!

bu görüşe kesinlikle katılmıyorum çok saçma oldugunu düşünüyorum ama toplum genelinde bu kanı yaygın oda şu ki bi kız çok hevesli görünürse (örnegin nişanlınızın sizde kalması) kendi değerini düşürür ve erkeğin ailesinin oğulları altın kadar kıymetli olur nazlandıkça nazlanırlar sizde de aynı bu durum olmuş

namus denen şey bu kadar ucuz değil zaten namus bi et parçasıda diil beyinde biter namus denen şey konunuzda sürekl namusdan bahsetmişsiniz ama laf söz çıkacağı yüzde yüz olan bi olayın içinede girmekten çekinmemişsiniz....

önce dönüp kendimize bakıp sonra karşı tarafa bakarsak daha objektif olabiliriz
eşinizin ailesinin zaten elle tutulur bi tarafı yok bırakın size altın vermeyi önünüze engel çıkarmasınlar

nikah yaptıgınızı babanıza söyleyin gidin bide resmi nikah kıydrın yakın akrabalarla tama işte evlisiniz bi süre bulundugunuz ülkede yaşayacaksınız ailenin yanında yaşarsınız görünen bu...

biraz geç yazacağım belki yeni okuyorum konunu.
niye bunca zaman kasmışsın kendini onu anlamadım. yapacağın şey belliydi. takmayacaksanız takmayın deyin geçin. düğün de olması şart değil ki zaten. nikahınızı kıyın veya nişanlının dediğini gibi mevlit yapın. boşverin onlar da takmayıversin. altın erkeğin şanındandır derler. geldiklerinde hiç birşey takmayacaklar ve ayıplanan onlar olacak merak etme.
nişanlına da onların bu terbiyesizliklerine artık tahammül edemediğini söyle. zaten size maddi hiçbir artıları yok. kestirin bağları gitsin. sıkma canını. onlar hayatında olsa noolurrr olmasa nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…