düğünümüzdeki giriş öncesi, giriş, takı, slayt ve son dans müziklerini yazalım!

pise

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
34
0
0
Bursa
merhaba kızlar! forumdan düğünümle ilgili hazırlıklarımda çok faydalandım ama çok fazla konu kalabalığı var ve insan aradığını bulana kadar biazcık yoruluyor akannehir o yüzden bu konuyu açmaya karar verdim. herkes düğünündeki müzikleri ve önerilerini yazarsa birsürü farklı yere bakmak zorunda kalmayız sanırım olumunekankayizsmile

3 haftalık evliyim ve salon sahiplerimizin de önerileriyle düğün müziklerim herkesin sorduğı ve çok keyifli müziklerdi:

giriş müziği (ilk dans slow olacağından daha coşkulu olmalı):
1. düğünde: verve - bitter sweet symphony
2. düğünde: melih kibar neşeli günler
ilk dans müziği: frank sinatra strangers in the night
ara dans :): mithat körler fikrimin ince gülü
son dans: gülben ergen teşekkür ederim
pasta müziği: füsun önal senden başka (gayet eşlik edilinebilir ve keyifli)
takı müzikleri: italyanca ispanyolca ve fransızca müzikler (historia de un amor, une belle histoire, besame mucho...)
giriş öncesi: konukların sıkılmaması için nostaljik ve hareketli parçalar (hatırla sevgili, bak yeşil yeşil...)
slayt müziğimiz: jovanotti - a te (sizin için analmı olan ve günde bin kere dinleyebildiğiniz bi müzik varsa o olsun :))

umarım düğünününz bizmki kadar keyifli geçer ve her izlediğinizde o günkü gibi heyecanlanırsınız !! ben girişimizi de ilk dansımızı da son dansımızı da pasta keserkenki anı dahi unutamıyorum hala :kedi:

Füsun Önal senden Başka'yı ben giriş müziği olarak kullandım gerçekten çok hareketli ve eğlenceli bir giriş oldu

Tüm düğün boyunca çalınanların listesi olan arkadaşımız var mı?Bu Cumartesi büyük gün, o nedenle hızlıca önce kokteyl ve sonrasında düğünde çalınacak müziklerini cd'lere kaydetmek istiyoruz.
Canlı müzik olacak ama, giriş müziğini ve ilk dansı ayarlamamıza rağmen aralarda çalacak cd'den müzikler istiyoruz.Ne dersiniz?

Düğünde;

Giriş : Can Atilla "Rumeli Hisarının Yapılışı"
ılk Dans: Soner Arıca "Seni Seviyorum
Pasta: Mirkelam "Bi Fotoğraf Çekinebilir miyiz?"

Kınada;

Giriş: Bond "Fuego"
ılk Dans: Rafet El Roman "Ömrümün Sahibi"
Pasta: Helldorado A Drinking Song"

(Kınada pasta kesmekten vazgeçmiştik ama parçaları önceden ayarlayınca eklemek istedim)

bende ablamınkinleri yaziyim barii...
düğünde::
giriş::Bond Girls "Fuego"
ilk dans:: Mariah carey-my all ...... luther vandross and mariah carey - endless love .... ve ardından jamelia-stop
pasta:İNNa-Hot
takı:mariah carey-Hero .... arash feat helena-pure love....beyonce-listen....ferhat göçer-üzüm....safura-drip drop.... kutsi-ilan-ı aşk .... shakira-gipsy ... özgür çevik-fırtına.......

çok keyifliydi yaaaopuyorumnanaktan

nişan da
giriş ve dans müziği: my all- mariah carey
pasta müziği : kenan doğulu- havada aşk kokusu var

düğün
giriş müziği : bir İstanbul masalı dizi müziği
ilk dans müziği : goran karan- stay with me
pasta müzği : hadise - evlenmeliyiz

özellikle düğün giriş müziği çok hoş olmuştu herkese tavsiye ederim :)

benim ilkdans şarkım
-nilüfer ta uzak yollardan
ikincisi ise
-zekai tunca gülü susuz seni aşksız bırakmam herkes çok beğendi kızlar

pasta müziğide böle gayet hareketli alkışlı bi parça idi ama ismini bilmiyorum

Son düzenleme:
giriş parçam ajda pekkan:nikah
dans parçam:sanırım yakup ekin söylüyordu:SENİ SEVİYORUM
ikinci dansparçam :ilanı aşktı sanırım
pasta parçam:evli mutlu çocuklu
üçüncü dans parçası:üzüm (ama biz buna çıkmadık:D:D)yeter dimi artık yorulcaz:D

ben nostalji bi şarkı buldum çok hoşuma gitti bilmiyorum sizin kulağınıza nasıl gelir bin dinleyin ben dans şarkım olarak bunu düşünüyorum esin engin bana ellerini ver fikirlerinizi söyleyin lütfen düğünüm sultan sarnıçta olucak

ben nostalji bi şarkı buldum çok hoşuma gitti bilmiyorum sizin kulağınıza nasıl gelir bin dinleyin ben dans şarkım olarak bunu düşünüyorum esin engin bana ellerini ver fikirlerinizi söyleyin lütfen düğünüm sultan sarnıçta olucak

beğendim canım bende nişan için düşünüyorum fikir için teşek.:3:

Esin Enginin yorumu konsepte daha uygun canım
aynı şarkıyı zuhal olcay-pervane olarak yorumladı bi dinle istersen :13:

dans müziğim eric clapton tears of heaven

giriş müziğim moderm tolkıng brother louie :64:

valla pasta müziği giriş müziğini falan düşünmedim ama ilk dans şarkım kesinlikle niran ünsal -özcan deniz aklım hep sende olucak.......muhteşem bi şarkı :)

Arkadaslar ben 6 yıllık evlıyım. ama gecen gun bı sarkı dınledım cok hos mus. belkı sızde begenırsınız

dugununuzde kullanmak ıstersınız:61::71:

sezen aksu hos geldın sanırım eskı bı parca

Hiç ummazdım
Oldu
Sonbaharda
Hediye gibi geldin
Hoş geldin

Seyirlik değil, ömürlük olsun
Dilerim bu defa bu son olsun
Seyirlik değil, ömürlük olsun
Bir yastıkta nasip olsun

Gel, koynuma gel