merhaba kızlar! forumdan düğünümle ilgili hazırlıklarımda çok faydalandım ama çok fazla konu kalabalığı var ve insan aradığını bulana kadar biazcık yoruluyor akannehir o yüzden bu konuyu açmaya karar verdim. herkes düğünündeki müzikleri ve önerilerini yazarsa birsürü farklı yere bakmak zorunda kalmayız sanırım olumunekankayizsmile
3 haftalık evliyim ve salon sahiplerimizin de önerileriyle düğün müziklerim herkesin sorduğı ve çok keyifli müziklerdi:
giriş müziği (ilk dans slow olacağından daha coşkulu olmalı):
1. düğünde: verve - bitter sweet symphony
2. düğünde: melih kibar neşeli günler
ilk dans müziği: frank sinatra strangers in the night
ara dans :): mithat körler fikrimin ince gülü
son dans: gülben ergen teşekkür ederim
pasta müziği: füsun önal senden başka (gayet eşlik edilinebilir ve keyifli)
takı müzikleri: italyanca ispanyolca ve fransızca müzikler (historia de un amor, une belle histoire, besame mucho...)
giriş öncesi: konukların sıkılmaması için nostaljik ve hareketli parçalar (hatırla sevgili, bak yeşil yeşil...)
slayt müziğimiz: jovanotti - a te (sizin için analmı olan ve günde bin kere dinleyebildiğiniz bi müzik varsa o olsun :))
umarım düğünününz bizmki kadar keyifli geçer ve her izlediğinizde o günkü gibi heyecanlanırsınız !! ben girişimizi de ilk dansımızı da son dansımızı da pasta keserkenki anı dahi unutamıyorum hala :kedi:
3 haftalık evliyim ve salon sahiplerimizin de önerileriyle düğün müziklerim herkesin sorduğı ve çok keyifli müziklerdi:
giriş müziği (ilk dans slow olacağından daha coşkulu olmalı):
1. düğünde: verve - bitter sweet symphony
2. düğünde: melih kibar neşeli günler
ilk dans müziği: frank sinatra strangers in the night
ara dans :): mithat körler fikrimin ince gülü
son dans: gülben ergen teşekkür ederim
pasta müziği: füsun önal senden başka (gayet eşlik edilinebilir ve keyifli)
takı müzikleri: italyanca ispanyolca ve fransızca müzikler (historia de un amor, une belle histoire, besame mucho...)
giriş öncesi: konukların sıkılmaması için nostaljik ve hareketli parçalar (hatırla sevgili, bak yeşil yeşil...)
slayt müziğimiz: jovanotti - a te (sizin için analmı olan ve günde bin kere dinleyebildiğiniz bi müzik varsa o olsun :))
umarım düğünününz bizmki kadar keyifli geçer ve her izlediğinizde o günkü gibi heyecanlanırsınız !! ben girişimizi de ilk dansımızı da son dansımızı da pasta keserkenki anı dahi unutamıyorum hala :kedi: