Düğünüme kimse gelmezse?

Madem bu kadar tedirgin oluyorsunuz, siz gidin birilerinin düğününe, siz gitmeden birilerinin gelmesini beklemek zaten absürt.

Diğer bütün düğün dernek sahipleride aynı şeyi düşünmüşlerdir zamanında ve sizde düğünlerden çok sıkıldığınız için gitmemişsiniz kimden ne bekliyorsunuz anlamadım ki...? Benim mutlu günüme gelmeyeni ben neden şereflendireyim,ne ektiyseniz onu biçiceksiniz..mutluluklar.

Diğer bütün düğün dernek sahipleride aynı şeyi düşünmüşlerdir zamanında ve sizde düğünlerden çok sıkıldığınız için gitmemişsiniz kimden ne bekliyorsunuz anlamadım ki...? Benim mutlu günüme gelmeyeni ben neden şereflendireyim,ne ektiyseniz onu biçiceksiniz..mutluluklar.
Ben gitmedim ama babam gitti babamın gittiği kişiler gelir mi acaba diye soruyorum neden böyle tepki verdiniz anlamadım.

Ankara mı ah bursa da olsan hem sana güzel bir düğün yapar hemde ornitorenk lerim ve kk olarak gelirdik ammaaa angara zor be canım ha hiç gelmiyor değilim ankara ya ama genelde oradakiler bende :KK70:

Mrb kızlar dert mi değil mi bilmiyorum ama son zamanlarda çok kafaya takmaya başladım. Seneye düğünüm olcak ama içimde hep bi korku düğünüme çok az kişi gelicek ve gelenlerede rezil olucam gibi. Babamın tarafından akrabalarla samimi değiliz hatta hiç gorusmuyoruz ama küste değiliz sadece annemle konusmuyorlar benle bi sorunları yok. Zamanında hepsinin dugunune gittik acaba onlar şimdi gelir mi? Bide annemin rahatsizligindan dolayi pek fazla kişiyle gorusmuyoruz ama küste değiliz. Zamanında babam çok kişinin dugunune gitti halada gidiyor annemle biz hiç gitmeyiz malesef.ben dugunlerde çok sıkılıyorum elimde değil bu yüzden gitmiyorum.Sizce babamın gittiği kişiler düğünüme gelir mi? Bide oğlan tarafina ve gelenlere rezil olmamam için en az kaç kişi gelmeli lütfen beni rahatlatan şeyler yazın düşündükçe kasiliyorum :KK43:
En az 200 bence sizde Düğünler nasıl bilmiyorum ama :KK73::KK73::KK73:

amaaan beee
diyorum ama bende takiyodum bunlari
takma.
gelecek insallah
sen tek bir sey düsün
tadini cikarmayi
allah utandirmasin kimseyi... fazla gelince bazen sikinti az gelince sikinti.... zor dügün sahibi icin zor ama emin ol bunlar laf olsun diye tatli telase.
ben herseyi dügünde taktim
ne oldu biliyomusun
doyamadim..nasil basladi nasil bitti dügün bilmiyorum.
inan icimde bi özlem gibi bisey var.
icinde hic bisey kalmasin
tadini cikarmaya bak sadece.
takmamaya calis.
baktin icin karariyo dua et! hayirlisini dile.
:)

annem vefat etmisti
aynigun biuzden çok daha iyi taninan bi ailenin daha dugunu vadi
hiç bakmadim dugun videoma kim vardi kiml yokdu bilmiyorum ama salon bostu
8 yil oldu ..
Allah rahmet eylesin canım sıkma canını

insanlar düğüne altın takmak için gelmiyor çoğunlukla ama ne yazıkki şuan düğün yapmanın amacı bile altın toplamak olmuş. misafirleri de altın takacak olanlardan çağırıyolar. belkide hiç altın takılmaz. herşeyi ona bağlama. bunda rezil olacak bi durum yok. kimseye zorla taktıramazsın. haaaa onun ailesi takar senin de ailen takar olay eşitlenir. ama diğerleri için laf ederlerse o onların ayıbı. kafana takma tadını çıkar şu zamanların.

sen baskalarinin mutlulugunu sıkılıyorum diye paylasmazsan karsiliginda ne bekliyorsun.....

sen onunkine gidersin o seninkine gelir dugun olur,
haaaa kimse gelmedi diye dugunun olmayacak tabikide degil ama boyle bir konu acmana sebep iste :KK39:

şimdiden takma kafaya bir saniye sonrası bile muamma sen uzun bir süreden bahsediyorsun diyelim az geldi insan çok mu önemli hem ne yapacaklar sizden az kişi geldi diye dalga mı geçecekler koskoca insanlar önemli olan düğünün içindeki insan sayısı değil önemli olan o gün eğlenmek mutlu olmak :KK66:

ben düğün değil de kına gecem için aynı şeyi düşünüyorum. çoğu lise üni arkadaşımla bağlarım koptu. h.içi olacağı için de çoğu kişi çalışıyor nasıl gelecekler diye düşünüyorum. zaten ailenin küçüğü benim evlenmemiş kız kalmadı kimler etrafımda dönecek kına yakacak hiç bilmiyorum :KK70: kk hanımlarından istanbul anadolu yakasında olanlar bana bir kına organizasyonu yapsalar ne güzel olur =) =)

Şunu anlamıyorum hiç, düğün sevmiyorsanız ve bu sebeple kimsenin düğününe gitmediyseniz neden nikahla yetinmiyorsunuz?
Bende düğünlerden nefret ederim hiç sevmem ve hiç bir zaman öyle bir hayalim de olmadı bana saçma geliyordu ve hayalim en samimi arkadaşlarla ufak bir gece eğlencesiydi.
Fakat bizde erkek tarafının ilk düğünü olduğundan beni ikna ettiler mecbur düğün yapıyoruz. Ama ben gitmediğim kimseden gelmesini beklemiyorum. Ben sıcak, samimi olduğum en yakınlarım gelsin mutluluğumuzu paylaşsın yeter diyorum.
Annemin ben gittim çağıralım dediklerini bile beklemiyorum açıkçası. Ki samimi olmadığım da gelmesin umurumda da dğil. Benim kuzenlerim, teyzelerim amcalarım fln yeter bana. En sevdiğim arkadaşlarım gelsin eğlenirim zaten. Düğününe bile gitmediğin dıdının dıdısı gelse ne gelmese ne?
Yani beklentini anlayamadım. Bu işler de biraz karşılık vardı, beklentinin olması bunu bu kadar takmanı anlayamadım. Ben eylülde yapıyorum düğünü rahatım gelmeyen gelmesin diyorum, zaten düğün sevmem ben de gitmedim kimseninkine beklemeye hakkım yok dedim geçtim. Şimdiden bu kadar takmanı anlamadım, düğün sevmeyip düğün yapmanı da anlamadım. Madem düğün önemliydi senin için gidecektin yani. Kendim yapar eğlenirim elaleminkini sevmem demen tuhaf geldi

Herkezde dugun oncesi ayni korku olur ben uzaga evlendigim icin iki dugunum oldu iki dugundede birinde kiz tarafi vardi birinde oglan tarafi ve toplasan 100 kisi anca vardi.hic dert etmedim belki kalabalik olsa o kadar guzel gecmeyecekti.o yuzden dert etmeyin eglenmenize bakin

X