Düğünüme Gelen kişi sayısı az olursa diye endişe ediyorum ne yapmalıyım ?

littlecat0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
138
103
73
Herkese merhaba ,yıllardır ne anane babaanne ne dede gordum iki dedemde trafık kazasında ben doğmadan vefat etmıs ailemde teyzem dayım hepsi yurtdısında ve yıllar once memleketten göç ettik,ben ise ankaraya gelin gelıyorum,nişanlım babası yok kucuklukten beri aramıyormus sahip cıkmıyormus,nişanlımında annesi kardesı dısında ve ben dısında pek bi kimsesi yok,iş arkadasları filan var,benımde öyle,düğünümüz olcak yemekli bi otelde 150 kişilik tuttuk ama sanırım yarısını ancak tuttururz gibi insan bu günlerde mutluluğunun paylasılmasını ıstıyor,ve ben çok endişeliyim salona gırdıgımde kişi sayısının azlıgı moralımı bozar mı dıye ?aslında en mutlu günüm nişanlımı çok seviyorum aşığım,oda bana öyle,bana tavsiye verırmısınız düğün ankarada olacak bir de davet ettiklerim ankarada olursak gelırız dıyor bayrama 3 gün kala düğün,sevgiyle kalın ,fikirlerinizi bekliyorum .

Son düzenleme:
Takmayın bukadar cnm sevdikleriniz yanınızda moralini bozarsan iste ozaman eglenceli olmaz bosver cok kalabalıgı esinin tarafıda azmıs takmaya gerek yok eglen tadını cıkar bu fısat birdaha olmayabilir baskada yapıcan bisey yok cnm hayırlı olsun

Teşekkür ederim çok sağolunben de düşünmemeye çalışıyorum ama elimde olmadan düşünüyorum

Ben de böyle endişeleniyordum ilk salona girerken baktım ne var ne yok sonra kimseyi görmedim. O anın heyecanıyla bir çırpıda bitiyor zaten çok takılma bence kendi tercihim diye düşün.

ben de düğünden önce hep aynı endişeleri yaşamıştım. annem babam ayrı, baba tarafından kimseyle görüşmüyorum. bir de eşimin memleketi farklı onlardan sadece on kişi gelebilmişti benim kendi memleketimdeki düğünüme. yani sadece annemin tarafıyla düğün yaptık, gerçi o taraftan da beklediğimiz bir sürü insan gelmedi, olacak gibi salon da büyüktü. gelin odasında hep aynı şeyleri sorup durmuştum "kaç kişi var salonda, masalar doldu mu, gelenler çok mu az?" her ne kadar takılmayın boş verin desem de aynı duyguları yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. rüyalarıma giriyordu düğünden önce hep :) salona giriş heyecanından kim gelmiş gelmemiş, çok insan az insan düşüncelerine pek yer kalmıyor zaten, gerisini de akışına bırakın, yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin. sizi seven yanınızda olan insanlarla en mutlu anınızın tadını çıkarmaya bakın. Allah mesut etsin

Çok teşekkür ederim Allah razı olsunn moralımı düzelttiniz ve çok güzel özetlemişssiniz yaşadıklarımı hissetiklerimi.Amin.

Benim de kinamda çok az kişi vardı oan insan biraz üzülüyor tbi ama sonra düşündüm gelmeyenleri kafaya takip mutsuz yüzünü asan bir gelin olmaktansa mutlu gulen bir gelin olayım yanımda olanlar gelenler yeter az olunca hem rahat rahat oynadım . . Sende çok takma eglenmene bak isteyen gelir seninle paylaşır mutluluğunu benim de bu pazar kısmetse düğün . Size mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…