• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Düğünüme çok az kaldı hala gelinlik beğenemedim..

sevalkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
221
29
98
Selam kızlar.Düğünüm 17 Temmuzda ama hala gelinlik alamdım.Aslında kiralamak istiyorum ama hala karra veremedim.Fatihteki tüm gelinlikçileri dolaştım çok güzel modeller var ama kiralık 1500-1700 TL istiyorlar bu fiyat çok değil mi sizce?Kısa sürede gelinlik dikebilecek güzel yerler varmı İstanbul'da bildiğiniz?
İpek organze falan istiyorum kumaşını.Kumaş kalitesi önemli benim için..
Noluurr yardım edin.....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Elbette canım ben nişanlığımı 15 günde diktirdim zaman darlığında değil ama kadın hem hızlıydı hemde güzel dikti.
Satılık 850 YTL+iç çamaşırı+kesesi ile birlikte Fatihte en fazla 1000 YTL olsun derim sana.

teşekkürler arkadaşlar..ınşallah bulurum en yakın zamanda..bakırköydede fiyatlar aynı aslında.1500den aşağı yok yanii..bikaç yere daha bakacağım artık..

cnm bende kiraladım 1700 tl:(:(:(valal düşünürsen çok para içim acıyor ama en yakışan gelinlikte aldıgım gelinlik oldu ömürde bikere giyilcegini düşününce insan çokta önemsemiyor o parayı:)

canım benim de düğünüm 17 temmuz kısmetse benimki de dikim olacak ve hala sipariş vermedik ama modaeviyle konuştum yetişir dedi üstelik kiralık çok pahalı bana bu fiyatları aşağı yukarı satın almam için verdiler iyice araştır derim yetişir kendini hiç strese sokma

ya en beğendiğim modeller hep Fatih'teydi ama kiralık için daha 1500den aşağı fiyat veren olmadı.beylikdüzünde oturuyorum ve çok uzak fatih ama buralarda da hiç gelinlikçi yok..
Avcılarda var birkaç yer.Vizaje couture diye biryer var..Orası da 1200 dedi kiralık ama modelleri daha basit.
Sizin tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

Canım Şirin evlerde de güzel moda evleri var..
öyle özel olarak gidip baktığım bir yer yok ama, önünden geçerken vitrinlere daldığım olmuştur..Gerçekten hoş modeller var ve eminim fiyatlar daha uygundur..:)))
Avcılarda hiç zaman kaybetme, hiç bişi yok oralarda.. :((

teşekkürler tüm yorum yazanlara.Allah herkese yardımcı olsun.Çok zor gelinlik beğenmek.Hem beğenip hem uygun fiyat bulmak..

Yani bir türlü beğenemiyorum..Beğendiklerim çok pahalı geliyor kıyamıyorum o kadar paraya..daha uygun fiyatlıları da ben beğenemiyorum.Yok mu şöyle hem hesaplı hemde güzel modelleri olan bir gelinlikçi?Kiralık 1000 tl civarı..

Back