düğünüme az kala

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
merhaba. düğünüme 15 gün var. ama şu anda hap kullanmıyorum. kondom da kullanmak istemiyoruz. var mı bu kadar kısa sürede bi yöntem ya da o gün için ertesi gün hapı mı kullansam

ertesi gün hapı tek başına etkili olmayabiliyor canım.yanına kondom yada doğumkontrol hapı daha etkili olur.

yumurtlama döneminde değilsende etkili olabilir ama düğün zamanına denk gelirmi bilmiyorum

o da sakat bi durum zaten ayın 4-5 gibi adet olmam lazım. düğünüm 10 temmuzda. ama stres vs. yüzünden gecikirse o gün gelicek. eğer düşündüğüm gibi olursa düğüne kadar biter azalır. ya da geciktirici hap kullancam

em ciğim
eğerki adetin zamanında gelirse yumurtlama dönemine rastlamazsın sanırım
stres illaki oluo gözü kör olsun:)
senin de düğünün geldi be bu aylar ne çabuk geçti

aynı durumla bende karşı karşıyayım reglken gelinlik giymek istemiyorum tam da düğün gününe denk geliyor napmam lazım

Dogum kontrol hapına baslıcaksın ve hiç ara vermeden ikinci kutuya geçiceksin canım bıraktıgında 2gün sonra adet görürsün...zararıda yok hem

dogum kontrol hapı hiç kullanmak istemiyorum çünkü adet olmadıgım için şişecegim biliyorum o zmnda gelinlik olmucak tam üstüme oturuyor saten

mesela bi kaç gun sonra oluyum bitiyim istiyorum ben ya.(

merhaba. düğünüme 15 gün var. ama şu anda hap kullanmıyorum. kondom da kullanmak istemiyoruz. var mı bu kadar kısa sürede bi yöntem ya da o gün için ertesi gün hapı mı kullansam

Kondomdan ben de nefret ederim ama ertesi gün haplarını almaktan iyidir diye düşünüyorum. Ben olsam hapların korumaya başlayacağı döneme kadar kondom kullanırdım. Bu dönem de ilk adetinizden itibaren nerden baksan bir ay süreceği için zaten sadece o günlük değil biraz daha uzun vadeli bir geçici çözüm düşünmelisiniz gibime geldi.

-------
Ha, derseniz ki biz sadece ilki için farklı bir yöntemle korunmak istiyoruz, o zaman susmalıyım gibime geldi =)

Son düzenleme:
korunma yha zaten bak cogumuz sımdı zorluk cekıoruz
ayrıca tum ıctenlıgımlen allh mesut etsın

adet günü düğün gününe denk gelen arkadaşlar rahat edebilmeleri acısından adet olmadan 3-4 önce adet geciktirici ilaç kullanmalarını tavsiye ederim ben kullandım benimde düğünüme denk geliyordu kullandım ve balayımıda yaptım ve çok rahat ettim herhangi bir yan etkisi yok tereddüt etmeden kullanabilirsiniz ilaçta PRIMOLUT-N idi.bence kullanın derim ilacı bıraktıktan 2-3 gün sonra adet oluyorsunuz.

peki ilacın kullanımı nedir ? benimde adet dönemime denk geliyor düğünüm bu yüzden canım çok sıkkın..

bugun eczane başka ilaç söyledi bana 5 gün kullanıyorsun sonra 2 gün sonra adet oluyorsun eger geciktirici kullanırsam şişerim gibi geliyor

erken adet olma gibi bişey varmı ? adetim biraz erken olsa süper olur çok değil 2 gün erken olsun yeter

geciktiriciler kasların kasılmasına sebep olduğu için ilk gecede biraz acı verebiliomuş iki arkadaşımın yaşadığı tecrübe bu. hatta birisinin eşi gidip kas gevşetici almış öyle ilişkiye girebilmişler...

ilaçtan ilaca farkeder kullanlardan düzgün bi ilaç ismi alıp geciktirici deneyebilirsin en mantıklısı bu sanırım

o ilacıda bana dr adetten 3 gün önce kullanmaya basla dedi yani geciktirici olarak diğer türlü ne olacagı belli olmaz dedi

çok can sıkıcı bi durum ya

gelinlik içinde adetlisin saten yaz mevsimindeyiz offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…