Rüya Yorumları Düğünüme 3 Hafta Kala Görülen Rüya

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
merhaba arkadaşlar.

çok samimi,sevdiğim,samimi dostluğuna inandığım arkadaşım rüyasını anlattı bana.

aslında rüya çok güzel o da güzele yordu ama benim içime kurt düştü :44:

bizim bi yakın arkadaşımız daha var(X olsun).rüyayı gören arkadaşım akşam:''acaba civcivvvvle,X le cennete gidermiyiz,orda da beraber olur muyuz?''düşüncesiyle yatmış ve şu rüyayı görmüş;

rüyasında X yemyeşil,tüllü bir elbise içindeymiş,daha sonra bi yere gitmiş.duvarda gene yemyeşil bir seccade ve üzerinde pembe güller...seccadenin kenarları güllerle işlenmiş.

fakat sadece 3 tanesinin içi işlenmiş,diğerlerinin içi daha işlenmemiş.

arkadaşımda düşünmüş,Allah Allah,neden seccade yarım diye...sonra bi ses duymuş;

''civcivvvv evlendiğinden beri her gün bir gül işledi,3. gün öldü,o yüzden yarım''

arkadaşımda üzülmüş rüyasında.

arkadaşım bu rüyayı iyiye yordu.gül peygamber efendimizin(sav) sünnetleri,sende evlenince mutlu,hayırlı bir evliliğiniz olacak,ben zaten ahiret için niyetlenerek uyumuştum,böyle görmem

normal dedi.

benim evlenmeme 3 hafta kaldı,rüyayı nişanlıma anlattım(nikahımız var ama düğün olmadı bu arada),tüm keyfi kaçtı,huzursuz oldu

çünkü biz evlendikten 3 gün sonra balayına gideceğiz.yola çıkacağız,gece yolculuğu olacak 8 saat kadar.onu bile iptal etmeyi düşündü :26:

ben söyledim,eğer ecelim gelmişse beni eve kapatsanda olan olur.uykuda ölen çok insan var en basitinden...illa bi kaza olması gerekmiyor.

çok huzursuz oldu,benimde içime kurt düşürdü :18:

kayınvalidem rüyadan anlar biraz,sabahın köründe onu aradım anlattım rüyamı,çok beğendi,arkadaşım gibi o da dedi,evliliğiniz güzel olacak,çok güzelmiş arkadaşını rüyası.boş kalan

güllerde;düğüne 3 hafta kaldı ya,belki odur belki de evlendikten sonra işlenecek kısımdır dedi.

siz ne düşünüyorsunuz?

not:arkadaşım istihareye yatmadı,sadece uyumadan önce bu düşünce varmış kafasında..

Son düzenleme:
bilinç altına yerleşmiş olabilir belki canım. :) üzülme bence öyle kötü kötüde düşünme

Kayınvalidene katılıyorum canım,ben de öyle yordum kendimce.İyiye yor,iyi olsun,zaten kötü bir rüyaya da benzemiyor hiç,yüreğini ferah tut.

Son düzenleme:
rüyada ölmek ömrünün uzadına işaret derler huzursuzlanma bence

Canım ilk yorum çok öenmli derler iyiye yorulmuş senin arkadaşının rüyası ki kaynanan da rüyadan anlıyormuş.Hiç kötü düşünme bence dua et, mutluluklar dilerim bu arada inşallah güzel günlerin olacak keyfini kaçırma boş yere

cnm bence rüya çook güzel maşallah...

rüyaları her zaman iyiye yoracaksın...rüya nasıl yorumlanırsa öyle olurmuş...Bu yüzden rüyaları herkese anlatmayın niyet başka olursa istikamette başka olur.....
evlilik rabbimin en sevdiği hayırdan biridir....evlenmeye 3 hafta kalmış ne güzel seni düşünen bir eş adayıyla evleneceksin...arkadaşınında evlliği güzelmiş madem....

ilk okuduğumda içime doğan ne oldu biliyormusun..hani rüyada 3 geçiyor ya ...evlendiğinde o seccade evlendiğin gün tamamlanacak....
yada.....hayırlı bir şey yapıyordunda onumu yapmamaya başladın...namaz olsun..dua olsun..sadaka olsun...vs....????

Çok mantıklı.

: ((
namazlarım okul saatine denk geldiği ve art ara geldiği için aksıyor namazı kılsamda dualarım eskisi kadar sık değil
bide şöyle bişey var bu aralar çok yoruluyorum.nişanlımın uykusu ağır olduğu için sabah namazı vaktinde uyandırıncaya kadar arıyorum,sonra beraber namaz kılıyoruz.
fakat son zamanlarda uyanamaz oldum,haliyle onu da uyandıramıyorum: (
ya da onu uyandırsamda yorgunluktan üzerime üşengeçlik çöküyor bu sefer geri uyuyorum: (galiba bundan dolayı: (
en son 1 ay önce sadaka vermiştim,sanırım bi daha vermem lazım: (
ben ne kötü bi kul oldum böyle: ( kendime çekidüzen vermem lazım

Son düzenleme:
bilinç altına yerleşmiş olabilir belki canım. :) üzülme bence öyle kötü kötüde düşünme

belkide canım,aslında bn çok kafama takmıyordum hatta arkadaşım ilk anlattığında hoşuma bile gitmişti ama nişanlım çok huzursuz,mutsuz olunca benide etkiledi onun psikolojisi: (

Kayınvalidene katılıyorum canım,ben de öyle yordum kendimce.İyiye yor,iyi olsun,zaten kötü bir rüyaya da benzemiyor hiç,yüreğini ferah tut.

bencede öyle bugucum ama nişanlımın evhamı yüzünden şuan bende pimpiriklenmeye başladım: (
bide evliliğin 3. günü yola çıkacağız ya o yüzden huzursuzuz.

rüyada ölmek ömrünün uzadına işaret derler huzursuzlanma bence

bunu duymuştum canım ama ne bileyim rüya bana çok gerçekçi geldi bi an...

çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimize hayırlı ömür ve o ömrü geçirecek hayırlı eş ve evlatlar nasip etsin(AMİN)
zaten anlattığım herkes çok beğendi rüyayı.eniştemde anlar biraz rüyadan o da kayınvalidem gibi düşündü,içini rahat tut rüya çok güzel,evliliğin güzel gideceğini gösteriyor bu dedi.

Çok mantıklı.

bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…