Saç Şekillendiriciler düğünümde maşa kalıcı olur mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi amid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amid

alışkın değiliz..:)
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
211
5
296
Edirne
kızlar tecrübeli bayanlardan cevap bekliyorum..yakın zmanda düğünüm olacak..saçımı dalgalı açık yaptırmak istiyorum ama kuaförler makineye girmeden kalıcı olmayacağını söylüyo.bende o dalgayı beğenmiyorum..maşanın dalgası çok hoş duruyo sizce hemen bozulurmu?önerebileceğiniz bir maşa markası varmı?

canım benim nişanımda makinaya sokup tek tek sardılar ama dalgası doğal olmadı ben sevmedim yani ama düğünümde maşa yaptırdım çok hoş oldu hatta ertesi güne bile pek bozulmadı yapan iyi yaptıktan sonra sorun olmaz bence şimdiden hayırlı olsun düğünün

sana bi de tavsiyem olucak bebek hemen istemiyorsanız bile gerekli testleri eşinle birlikte yaptırmadan sakın korunmaya kalkma evlenir evlenmez bi jinekoloğa git muayene ol eşinde sperm testi yaptırsın ben boşu boşuna 1 yıl korundum sonrada 2 yıl bebek bebek diye ağlayıp dr kapılarında gezdim giden vakit geri gelmiyo çok şükür rabbim yolladı meleğimi bu nedenle evleneceklere hep aynı şeyi söylüyorum

maşayı açıkmı kullandın canım yoksa toplattınmı?ya bilmiyorum normalde maşa yapıyorum ben çok dayanmıyooo karasız kaldım

hemen istemiyoruz bizde bebek ama bilmiyorum daha nişanlıyım hiç bu konuları konuşmadık jinekolağa gidelim felan..sağol yinede tavsiyen için

açık kullandım ama benim saçlarım çok uzun değil belkide saçın ince ya da kalın telli olmasıyla alakalı olabilir deneme amaçlı düğünden önce yaptır bak bakalım

yoo çok düz değil..sizce ne yapmalıyım başka önerisi olan varmı arkadaşlar

o zaman tutabilir.. mesela benim saçlarım ince telli ve dalgalı maşa yapınca 3 gün gider... bencede sen önceden bi yaptır deneme amaçlı öle karar ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…