Kontakt Lens Düğünümde Lens Takmak İstiyorum , Sizce En Doğalı Hangisi?

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
kızlar düğünümde lens takmak istiyorum ama bende çok fazla değişiklik yapmayacak yani çok açık renkler
( ıce, gry,açık yeşil,açık mavi, gibi ) tonlar olmayacak kesnlike,
gözlerm koyu kahve şöyle bi parlaklık bi canlılık vericek ,
rainbow hazal,gibi yada solotica ocre gibi,
mel çok mu abartılı durur sizce?
şimdi biliyorum doğal halinle gelin ol diye düşünenleriniz olucak ama makyajla filan insnaın güzelliine güzellik katıyor bence çok hafif renk değişimi,
ve gelinlikle de çok hoş oluyor
ama radikal bir değişim yapmaması şartıyla,
birşey önerin bana lütfennnn :KK43:

renkli lens sevmiyorum :21: bakışları çok donuk yapıyor
tahmin ettiğin gibi kendi doğallığını tercih etmenden yanayım :KK6:
mutluluklarr

teşekkürler....
ben doğallığımı çok alıp götürecek bir lens istemiyorum zaten hafif bir ışıltı istiyorum gözümde
ya kızlar kendi doğallığını kullan lens takma filan yazacaksanız yorum yapmayın lütfen ...
sadece sizin için en doğalı en radikalSİZ değişim hangisi olur sizlere danışmak istedim ve yardımcı olursanız çok sevinirm..

öncelikle mutluluklar dilerimm..:KK31:
solotica ocre rengi cook guzel bence göz renginde koyu kahveyse gözlerine aydınlık getirir yeşil felan cok abartı durur dügüne gelenler birden nasıl degişti rengi diye gelinlige bakacagı yerde göze takılırlar :KK33::KK53:
benim göz rengim açık kahve ve bal rengi karısımı eger bende böyle özel günüm olursa ocre renginden tercih ederim dahada guzel olur. insallah güzel bir tercih yaparsınn:26:

kıvılcım bence charm ocre kesinlikle hem gözlerin kocaman olur hemde hiç kimse anlamaz ....mutluluklar bu arada

çook teşekkür ederm kızlar
hep aklımda ocre tarzı renkler vardı
o yüzdn rainbow hazal mı taksam filan diyordum yani açık kahve bal rengi tarzı renkler düşünüyordum
ocre yi de düşünüyordum ama kararsızdım
şimdi daha çok içime sindi
hidrocor serisi bile olabilir diye düşünüyorum ocrenin ama ozamanda gözümü iri göstermez...
ama büyük olasılıkla ocre ozaman
çünkü kardeşimde hep bal rengi açık kahve tak sakın yeşil mavi filan takma diyordu
ooohh be rahatladım
:KK71:

çook teşekkür ederm kızlar
hep aklımda ocre tarzı renkler vardı
o yüzdn rainbow hazal mı taksam filan diyordum yani açık kahve bal rengi tarzı renkler düşünüyordum
ocre yi de düşünüyordum ama kararsızdım
şimdi daha çok içime sindi
hidrocor serisi bile olabilir diye düşünüyorum ocrenin ama ozamanda gözümü iri göstermez...
ama büyük olasılıkla ocre ozaman
çünkü kardeşimde hep bal rengi açık kahve tak sakın yeşil mavi filan takma diyordu
ooohh be rahatladım
:KK71:

rica ederiz tatlım ne demek kk kadınları bu yüzden var :KK66:bencede yeşil mavi takma saçını gelinliğini kısaca diğer detayları bırakıp gözlerini konuşurlar gölgeleme güzelliğini :KK16: :KK54:

rica ederiz tatlım ne demek kk kadınları bu yüzden var :KK66:bencede yeşil mavi takma saçını gelinliğini kısaca diğer detayları bırakıp gözlerini konuşurlar gölgeleme güzelliğini :KK16: :KK54:

:))
haklısın cnm... yeşil mavi vs insanı çok değiştiriyor
ilerde resimlerime baktığım zaman kendimi görmek isterim resimlerimde...
olduğum gibi...
ocrenin çok fazla değişiklik yapacağını sanmıyorum.
en azından gelinliimi saçımı beni gölgede bırakacağını
istediğim gözlerimde hafif bir ışıltı be buğulu bir bakış
umarım bana yakışır ocre ...

X