• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Düğünümde hangi saç rengi?

esraesra001

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
62
0
16
Adana
arkadaşlar ben buğday tenli yeşil gözlüyüm düğünde saçımı hangi renge boyucağım konusunda kararsızım yardımlarınızı bekliyorum

aslında bende kahve tonlarını düşünüyorum ama açık mı koyu mu kararsızım. bide düğünden ne kadar önce boyamalıyım acaba

aslında bende kahve tonlarını düşünüyorum ama açık mı koyu mu kararsızım. bide düğünden ne kadar önce boyamalıyım acaba

her ikiside teine gider fakar açık yazın daha hoş duruyor ayrıca 2 hafta önceden boyatki beğenmezsen değiştirme şansın olsun mutluluklar şimdiden.. :54:

Kahverengiye boyarsan çok koyu oluyor ilk başta. 2 - 3 hafta öncesinden boyarsan akıp rengini bulur. Gerçi kumrala boyayınca bile en başta çok koyu oluyor. O yüzden birkaç hafta öncesinde yapmakta fayda var. Tabi sana çok koyu tonlar da yakışır. Bilemedim şimdi. :s

Son düzenleme:
arkadaşlar ben buğday tenli yeşil gözlüyüm düğünde saçımı hangi renge boyucağım konusunda kararsızım yardımlarınızı bekliyorum

sana hangi tonlar yakışıyor ordan hareket et..yeşil gözlü bugday tenliysen koyu ton seçme bence..koyu saçtada cok güzel gelinler var evet ama sanki kumral,sarı tonları daha hoş

low_hair_m.jpg

Hairstyles-Wedding-21.jpg
Hero_3.jpg

braided_bridal_hairstyles142.jpg

Solaryuma gir bir kaç seans. Zaten buğday tenliymişsin tatlı bir ten rengi elde edersin. Gelinlik beyaz olduğu için çok güzel olur.
Bana kalırsa renkli gözlülere siyah yakıştırıyorum. Bayılıyorum hatta. Ama koyu karamelimsi, çikolata kahve gibi bir şeyde yapabilirsin. :)

bence çikolata kahve... ne daha koyusu ne daha açığı... karamel,soğan kabuğu, sarımsı renkler denememeni öneririm gelinlikle beraber koyu saçın asilliği harika oluyor çünkü :34:

Back