Düğünümde giyeceğim elbiseyi İnternetten almayı düşünüyorum?

ZevMBM

Öleceğiz, birgün. Hepimiz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
130
104
Evet kızlar, aradığım şekilde sade birşey bir türlü bulamadım.
Sanırım internette beğendiğim bir abiye elbiseyi alacağım.
Güvenemiyorum da.

İnternette bulduğum abiyenin tasarımcısı Merve Gündüz isimli biriymiş.
Abiyenin adı ise Açelya. Rengi de ekru.

Bir sitede şöyle fotoğrafları var: http://www.sumeyraeroglu.com/merve-gündüz-acelya-abiye
Diğer sitede de şöyle: http://www.modameyra.com/merve-gunduz-ekru-acelya-abiye-elbise

Hem renkleri farklı hem de dikkatli bakarsanız bilek detayları farklı.
Ama abiyenin ismi de tasarımcısı da aynı geçiyor. Anlamadım bu işten birşey.

Hem güvenemedim, hem bu fotoğraf farklılıkları ve isim benzerlikleri filan...

Düğünümde giyeceğim sonuçta. Denemeden de almak istemiyorum. Ama iade edersin filan diyorlar. Ne bileyim, şaşırdım kaldım. Biri bana akıl versin En azından bu sitelerden alışveriş yapan varsa güvenilirliğini söylesin.

Modameyra tanıdık gibi geliyor kulağa ama diğerini hiç duymamıştım.

canım öncelikle şunu söyliyim netten hiç alışveriş yapmıyorum :)) mutlaka görmem dokunmam gerekiyor:))hele gelinlik gbi önemli bi konuda hiç bakmazdım netten ama illaki alcam diyorsanda ilkini beğendim canım:)))

Benim aklıma şu geldi, bu merve gündüz isimli tasarımcının sayfasına ulaşıp ona mesaj mail filan atmak.
Facebooktaki sayfasını bulup mesaj attım.
Cevap daha gelmedi. Bakalım bu elbiselerin isimleri neden aynı da görüntüleri farklı.
Ve deneme şansımız var mı, İstanbul'da mağazaları filan var mı bakalım.

canım araştır dediğin gbi :)) hiçç anlamıyorum ben böyle netten alışverişten fln onun için yanlış yönlendrmek istemem seni:))

Benim de netten yaptığım tek alışveriş kitap oldu.
Bir arkadaşım dedi ki sipariş et, beğenmezsen paranı geri veriyorlar ürünü iade edebiliyorsun dedi.
Ama emin olamadım.
Ben yine de dışarı çıkıp gezip bakayım, belki bulurum birşeyler.
Hiç riske girmemiş olurum

aynen öyle canım bide bu gelinlik yani sendeki de iyi cesaret vala:))

yok canım ya okadarda dğl ama :)) aradığını bulamamış oldgn içidr :))

Ya inşallah bulurum. Aslında satın almak da istemiyorum. Kiralamak isterdim . Ama aradığım tarzda birşey bulmak zaten nedense çok zor. Bulacağım da, kiralık olacak bir de... Neyse Allah ne dilerse o olur. Biz elimizden geleni yapalım da.

yani canım hayırlısı olsun:)) sıkma canını inş bulursun gönlünen gre bir an önce:))

Canım Aubina ya katılıyorum. Sonuçta düğününde gelinlik niyetine giyeceğin bir şeyi netten almak mantıklı değil. çünkü gelinlikte potluklar, bolluklar, darlıklar belli olması onu gelinlik yapmaz emanet bir elbise yapar bence. o yüzden gelinlik için söylüyorum kesinlikle denemeden, alma.
Ayrıca renk ve çiçek detaylarını söyle anladım ben. sümeyra eroğlu'nun asıl işi fotografçılık. sponsorlarının gönderdiği kıyafetleri giyerek tanıtım yapıyordu sonra bu işe girdi. O foto da katalog çekimlerinden biri olsa gereki ışıkla oynamış o yüzden somon renginde çıkmış elbise. diğer sitede de beyaz gibi duruyo. her iki sitede renklerle oynamış. ikisinin arasında bir renk olması lazım. Bu yüzden sipariş verdiğinde eline ne geleceğini kestiremezsin. Baştada söylediğim gibi eğer böyle abiye tarzı istiyorsan diktir. Zamanın da var sıkıntı yapma hiç :)

Haaa bide dantel farkına dikkat ettin mi? modameyra'da elbise dantelden, sümeyraeroglu'nda tamamen güpürden oluşuyor. güven vermedi hiç ama yinede sen bilirsin

cok sönük duruyor bence bır kere gelın olacaksınız farklı modellere bakın derım ben

Haaa bide dantel farkına dikkat ettin mi? modameyra'da elbise dantelden, sümeyraeroglu'nda tamamen güpürden oluşuyor. güven vermedi hiç ama yinede sen bilirsin

Aynen haklısın canım. Mesajıma cevap vermişler. Yazmışlar ki ''Merhabalar evet aynı urunlerimizi istanbulda butik dayı sisli ve fatihte. Akbas giyim fatihte bulabilirsiniz.''

Buraların tam adresini alıp orada bakmak lazım. İnternetten olmaz cidden.

acik adresini ogren canim istanbulsaysan bak hemen cunki o da bir zaman kaybi eger icine sinmezse alternatif bulundur kendine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…