• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama düğünüm var ve saç rengine karar veremedm yardımmmmmmm:(((

seviyorsan koyu kızıl ya da patlıcan moru düşün gelinliğe çok yakışıyor $IMG_0001a.jpg

kararını vermişsin sen sorun ne ki :26: kuaför sana yapar o rengi düğünden 15 gün önce git hallet ki bir aksilik olursa düzeltecek vaktin olsun.
son yıllarda sarı gelinlerde standart oldu sanki ben koyu renk taraftarıyım aayrıca önerdiğim renkler her ten rengiyle dört dörtlük uyum sağlayan renkler.
beğendiğin renk de hiç fena değil.
tercih senin

kararını vermişsin sen sorun ne ki :26: kuaför sana yapar o rengi düğünden 15 gün önce git hallet ki bir aksilik olursa düzeltecek vaktin olsun.
son yıllarda sarı gelinlerde standart oldu sanki ben koyu renk taraftarıyım aayrıca önerdiğim renkler her ten rengiyle dört dörtlük uyum sağlayan renkler.
beğendiğin renk de hiç fena değil.
tercih senin

zaten bende koyu renk ıstıorm ama dügünden sonra
hep bı sarı hayalım vardı bunuda dugunde yapmak ıstedım
normalde acık kumral saclarım sarı boyatıp yuzumu solgun göstermıcek bı sarı tonu arıorm
bu renk en yakın olarak dusundum ama hala karar veremedm
bırı bal köğügü bırı fındk kabugu bırı platın bırı sogan kabugu
herkes bı renk söluo kararsızım :(((

fındık kabuğu ve soğan kabuğu kesinlikle yapma akmış kızıla benziyor ve bence kötü görünüyor. diğer renkleri değerlendir.
balyaj düşünsene tek renkten daha şık duruyor

Son düzenleme:
açık renk saçlar gelinlikte beyaz olduğu için benim fikrimce iyi durmuyor,kızıl ya da koyu kahve tonunda renkler daha güzel.sarıda olacaksa makyajın çok iyi yapılmalı

2 düğünüm oldu.biri eşimin memleketinde dieri benimkinde.ilkinde kumral üstü karamel balyajlıydı.dierinde ani bi karara 1 gün öncesi sarı röfle vardı.mavi gözlüyüm ve sarışın halimle çok gzel olmuştu gelinlik

Back