• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüm var ve burun ameliyatı olmak zorunda kaldım!!şişlikler ne zaman iner:

dmtyldrm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
6
1
6
36
merhaba kizlar ben hem sitede hemde ameliyat konusunda cok yeniyim :KK15: konuya boyle pat diye dahil olcam biraz ama :) gecen persembe gunu ameliyat oldum tabiki yuzumdeki sislikler hala cok ama gunden gune azaliyor gibi. bugun alcim cikti ve plastik bandaj takildi ama burun ucum oncekinden de buyuk gorunuyor :KK1: uzun suredir estetik istiyordum ama iltihapli sinuzit oldugum icin bir anda ameliyata karar vermek zorunda kaldim..simdi asil buyuk sorun su 14 subatta dugunum var o zamana kadar burnumdaki ve ozellikle burun ucumdaki sislikler biraz sekle girer mi acaba:oops: yoksa makyaj hileleriyle mi sekle sokmam gerekecek, tecrubeli arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var! :KK1::KK1:

şişlikler devam eder kesin. 14 şubat çok erken bir tarih. bir en hassas olduğu dönemler. makyaj yapanların burnunuza iyi davranması gerek.

bolbol yesıl cay ıcın .şişlikler elbet olcak daha cok yenı amelıyatınız makyj yaparkende zorlanabılırsınız cok dıkkat edın :)

bolbol yesıl cay ıcın .şişlikler elbet olcak daha cok yenı amelıyatınız makyj yaparkende zorlanabılırsınız cok dıkkat edın :)

Günlük hayatta çok makyaj yapan biri değilim ama kına ve düğünde olacak tabi birazcık umarım bir sıkıntı yaşamadan sağ salim atlatırım bu süreci:) yeşil çay ve maydanoz suyu tüketiyorum bol bol inşallah işe yarar:)

makyaj yapan kısıyı hassas olması ıcın uyarırsanız bır sorun kalmaz.size şimdiden mutluluklar ve hayırlı olsun :)

O tarihe kadar şişlikler büyük oranda iner, çoğu kimse anlamaz.
Ama yine de burnunuzun oturması en az 6 ay sürecektir, o sebeple çok hassas olun.
Bol bol buz kompresi yapın düğün haftanızda.
Makyaj yapan kişi, burnunuza çok yumuşak fırça darbeleri kullanmalı, asla elini yaslamamalı.
Önceden uyarırsanız çok daha iyi olur.

Az da olsa iner tabi ama makyaj ile hile yapabilirsiniz tabi makyajı yapacak kişiyi burnunuza dikkat etmesi için kibarca uyarın sakata gelmesin :)

Back