düğünüm var kızlar acil zirkonyum düşünüyorum :(

ciarasisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
3.155
2.520
kızlar biyerden fiyat aldım tanıdık diye tanesini 1000 tl den yapacak 12 diş düşünüyorum en kotu 6 diş yaptrcam sizce pahalı mı anlamadım ..

ben de diş kliniğinde çalışıyorum ankarada sanırım istanbuldasınız istanbula göre fiyat bence iyi geçmiş olsun

Ay ben hala yaptıramdım cok unlu bı doktora gorundum lamine yapılcak dedi ama 6 diş 9000 tl nerden bulurum bukadar parayı sımdılık beklemede malesef

ben iki hafta önce 6 dişimi yaptırdım. iki yıldır yaptırmak istiyodum fakat malum fiyatlar uçuk biraz. ilk önce geçicileri taktı bir ay alışma süresi ve beğenmediğim yerleri düzeltsin diye. foto yüklüyorum bakarsın canım. sormak istediğin bişey olursa cevaplarım :)

Eklentiler

• 11815892_10206045069797415_1328124445_n.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 322
  • 11749742_10206045061637211_1340431087_n.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 370
Canım harıka olmus ya zirkon deıl bana lamıne olcakmıs ama alt ust 12 dıse 16 bın dedi unlu bi doktor cok moralım bozuldu sen nerde yaptırdın hala hayalım okadar istıyorum ki

Arkadaşım. henüz yaptırmadıysan sakın yaptırma. 25 yaşında ağzında protez ( sahte ) dişler oluyor. tıpkı yaşlıların kullandığı takma dişlerden hiç bir farkı yok. bi de üstüne vücuduna ait olmayan bir maddeyi zorla yapıştıcıyla itmeyle diş etlerine gömüyorlar. vucüt buna hiç bi zaman alışmıyor alışmayacak. onu sürekli atmaya çalışıyor başaramayınca da diş etlerini yukarıyo doğru çekiyor. rahat konuşmayı S Z harflerini unutursun. tostu elmayı ısıramazsın.ÇOCUKKEN yaptığımız gibi kolunu ısırdığında saatin alt tarafını görürsün üst kısmını göremez sinir olursun. o sahte protezleri fırçalamak , aynada görmek bile istemezsin. bütün bu reklamların 12 bin dolarları , tüccar diş hekimlerini , ve internetten ben yaptırdım diye milleti özendirip onlarıda yakan herkesi allah kahretsin. SAKIN YAPTIRMA bütün konuşma yeme ıslık çalma taklit etme hepsi ÜST 4 ÖN DİŞ ile yapılıyor ama tabi insan onları kaybedinceye kadar bunu anlayamıyor.

öncelikle çarpık ya da çürük dişlerle dolaşmaktansa yaptırmak cok daha mantıklı kolunuda ısırıpta saat yapan başka yoktur yani sanmıyorum.

öncelikle çarpık ya da çürük dişlerle dolaşmaktansa yaptırmak cok daha mantıklı kolunuda ısırıpta saat yapan başka yoktur yani sanmıyorum.
curuk tamam ama carpik diye dislerinizi feda etmeyin. Artik yetiskinler icinde neredeyse tam saydam teller var. Pahali falan demeyin gidin yaptirin kaplama disler insana yillar sonra pismanlik olarak dinebiliyor ayrica cok sayida ise surekli masraf surekli eziyet.

Canım harıka olmus ya zirkon deıl bana lamıne olcakmıs ama alt ust 12 dıse 16 bın dedi unlu bi doktor cok moralım bozuldu sen nerde yaptırdın hala hayalım okadar istıyorum ki
Merhaba Can'ım bence de lamine yaptırana kadar ışınlı dolgu tedavisini dene derim. Bir hekim arkadaşım uyguluyor dişleri kestirmene gerek kalmıyor. İstersen özelden sana bilgi paylaşa bilirim

Canım çok güzel olmuş güle güle kullan nerde yaptirdin acaba

Yaptırmadım kızlar cok gıdıp geldım ama sonra yasayacaklarım korkuttu beni .. Şoyleki ust damagım bıraz onde on ıkı dısımde carpısıklık var ve orta hattım kayık ha bırde kopek dıslerim sivri ve bnce dıslerım daha kucuk olabılır ortodontı cok uzun yok dıs cekecekler orası bos kalacak falan tekrar bı ortodontıye gıdıcem ınsanın moralı bozuluyo yuzum guzel ama dıslerim herseyı bozuyo gulemıyorum

Aynen canım Haklisin seni çok iyi anlıyorum bende öyle gülerken hep ağzını kapatmak istiyosun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…