Dediğiniz gibi bu hafta sonu bende gelinlikçileri gezdim.Çok beğendiğim yaka modellerinin üzerimne giyince hiç de hoş durmadığını gördüm.Bu arada gelinliği ne kadar giyersen giy duvak takınca çok bambaşka oluyor bunu anladım :)
Temmuz gibi düğününse bence şimdiden bakınmaya başla en azında almak zorunda değilsin farklı modeller deneyerek hangi tip geliğnliğin sende hoş durduğunu öğrenebilirsin böylece.
Gelinlik fuarları bitiminden sonra da fiyatlar acaip yükselecekmiş adamların kendileri söylüyor.O yüzden de biraz elimizi çabuk tutmakta fayda var...
kesinlikleolumunekankayizsmile
duvak mutlaka takın bencede, gittiğiniz yerlerde olur ama siz yinede yanınızda duvak tutturmak için toka bulundurun.. saçınızıda çabuk bozulmıcak ve duvak rahat tutturulcak şekilde toplayın derim..
boynunuza çok ince ve şık bi kolye de takabilirsiniz ogün.. yani gelinliği gösteren birazda bu ince detaylardır bence, oyüzden ogün evden rastgele çıkılmamalı bana göre..
Çok doğru söylüyorsun içinizede mutlaka krem ya da beyaz askısız iç çamaşırı giyin.Straplez gelinliklerde askılar çok kötü duruyor.Zaten altınızı çıkarmanıza gerek kalmıyor.Üstten tak diye geçiriveriyorlar gelinliği hiç birşey gözükmüyor:)
Lethe, sen nerelere baktın bende bu hafta sonu bakacağım çok yağmurluydu hafta sonu. cumartesi de dersanem vardı bakamadım.
Bide biz gelinlik fuarına giremiyeceğiz demi.. Sadece profosyonellere açıkmış diye duydum bilemiyorum tabi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?