• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüm olacak ama erkek tarafı hala altınlarımi almadılar :(

Mrvee1510

Yeni gelin
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
167
43
13
Arkadaşlar eylül 17 de düğünüm var 1 sene olacak nişanlı olalı ama hala hiç bisey almadılar bi yüzük bi bileklikten başka biseyim yok düğüne burda ne kaldı lafı bile açılmıyor istediklerimizi söylediğimiz çok dediler yani hala da
btek bi bilezik tuğra bile almadılar ne yapacagimi şaşırdım düğün alisverisinde sadece elbise aliriz diyorlar nisanlim kabul ediyor ama kaynanam hep israf israf diyor agliycam artık

Eee düğün eylüldeyse niye bu kadar acele ediyorsun ki biraz daha beklemekte fayda var ağustos bir gelsin bakın. Bide onları aldıktan sonra muhafaza etmesi var. En iyisi düğüne yakın zamanda takıların alınması bana göre.

Daha kaç ay var sanki yarın düğün olacakmış gibi telaş yaptırmışlar sana canım :KK53: Sonuçta altın için evlenmiyoruz sevdiğimiz kişiyle birliktelik kurmak için evleniyoruz. O yüzden ne taktılar diyecek olan çevreni umursama.

Nedir bu taki aski anlamiyorum....
Aile cani ne istiyorsa sanina ne yakisicaksa ona takar.... ama set falan alicaz derlerse gider begenirsin....
Onu alsinlar bunu alsınlar anlamıyorum bu zihniyeti walla.....

Back