- 24 Haziran 2010
- 480
- 362
- 103
- Konu Sahibi nemesis1903
-
Evli değilim ama abdest için su değmesi şart diye biliyorum ben, onun dışında bildiğim bir yol yok, uğraşacaksınız anlaşılan..Hayırlı olsun bu arada Rabbim mutluluğunuzu daim etsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
imam nikahı için abdest gerekli değil ki
Çok tesekkür ederim canım benim amin darısı başına
Selam kızlar ben 2-3 hafta sonra evleniyorum ve düğünün hemen ertesi günü balayına gidiyoruz. Bu haftasonu da şehir dışında mini düğün+kına gecesi gibi birşey yapacağız aynı zamanda imam nikahı da olacak.
Benim sorunum ben normal salonlarda yapılan french manikürü bi kaç gün anca kullanabiliyorum o yüzden kalıcı oje veya akrilik jel yaptırmak istiyorum hem kına hem düğün hem balayı uğraşmam rahat ederim diye.
Ama şimdi imam nikahı olcak abdestli olmam gerek bi de evlendikten sonra hep gusül gerekecek napcam bilmiyorum her derdim bitti bu kaldı
bitanem çok düşüncelisin bravo.cevapların birçoğunu okudum ne kadar cahil insanlarımız var yazıklar olsun....sana en doğru bilgiyi ben verim imam nikahı için ABDEST ŞARTTIR... ayrıca her ilişkiden sonra gusül abdestide şarttır o şekilde gezemezsin.ayrıca ojeden abdest GEÇMEZ! yani ojeli tırnakların ile aldığın abdest geçerli olmaz.ben sana olması gerekeni söyledim ama karar senin tabiki :))) hayırlı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?