Düğünüm için parfüm önerilerinize ihtiyacım var!!!

coconuttt

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
14
0
16
Ankara
Merhaba kızlar Ocak ayı sonunda evleniyorum malum kış ayları olunca kapalı alanda olucak düğünüm ve gelinliğimde kapalı mekana uygun olması için çok sade bişey değil. Bende bu ortama uygun bi parfüm arıyorum ama öyle bi koku olsun ki çooooook kalıcı olsun çoooook güzel koksun buram buram koksun hatta sarıldığımda kokusu insanların üzerinde kalsın ama kimseyi baymasın istiyorum biliyorum çok şey istiyorum :) Böyle bi parfüm buluyum herşeyimi veririm :) Önerilerinizi bekliyorum...

öncelikle hayırlı olsun 2013 un ılk gelını sen olucaksın sanırm:)ben celebre yı önebılırım sana kokusu cok hos bence:)

önerileriniz ve tebrikleriniz için teşekkür ederim canlarım :) söylediğiniz parfümlerin kokularına bi bakıcam ama yine diğer önerilere de açığım

Hayırlı olsun öncelikle , Gucci Flora ve Gucci by Gucci edt önerebilirim
bende kasımki nkahımda calvin klein eternity moment kullandımm , o nada bakabilirsin ...

Hayırlı olsunn çok çook çooook mutlu olursun inşallah :) bende sana este lauder beatiful ve jadore'u tavsiye ederim canım

öncelıkle mutluluklar dilerim:)
çok şey istemiyorsun canım.ben sana chanel coco matbazeli tavsıye ederım edp olanı bana dua edeceksın inan iddalıyım.

coco mademoiselle ve gucci rush hem kalıcı hem güzel kokan parfümler, ikisini de kullandım ve memnun kaldım.
şimdiden tebrikler!

canım öncelikle tebrikler inşallah mutlu bir evliliğiniz olur :)Benim parfüm önerime gelincede kesinlikle Dior - Addict :)

öncelıkle mutluluklar dilerim:)
çok şey istemiyorsun canım.ben sana chanel coco matbazeli tavsıye ederım edp olanı bana dua edeceksın inan iddalıyım.

EDA lazer epilasyondan ismini buldum, en son buraya mesaj yazmışsın, o yüzden buraya yazayım dedim..
adanada iyi bir lazer epilasyon merkezi arıyorum sen dermo vizyon la igili bir kaç şey yazmışsın,,,
gittin mi lazer e memnun kaldın mı...inşallah bunu okuyup cevap yazarsın buraya....

yok canım ya nerde...
gidemedim.Düğünümede az kaldı ama bılmıyorum off açıktenlı olunca zor oluyor.Lazer çok pahalı maddi gücüm yetmedi.Ben ağdayla halletmeye çalışacağım.

Elizabeth Arden -Red Door Revealed .Konu kapanmıştır kızlar.Dağılabiliriz:)))

MẺrhaba côconut,ảrmani code u önerebilirim sâna ben de dügünümde onu kullanmistim,acik tenliyim ve acik tenlilerde cok daha hos dủrdugu söylendi,ảrmani code mỏr síse,bu ảrada tebrik ederim mutluluklar diliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…