• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Düğünüm için acil:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
hanımlarrrr 1.5 ay sonra düğünüm varrrr çıtçıtlııı hani bir paket içinde 6 tane olan varya ondan alcam ama adi olanlar varyaaa 60 tlliklerden..sadece düğün için kullancam normalde kullanmam..acaba saçımda sırıtırmı sonucta maşaya girince saçım gibi duru diyolar ama tam emin deilim..sizce alayımmııı parlak plastik saç gibi durmaz demi:(:(:(

1 gece için almana ne luzum varki canım çoğu kuaförde canlı postiş var özel gunlerde taktırmak için...

1 gece için almana ne luzum varki canım çoğu kuaförde canlı postiş var özel gunlerde taktırmak için...

cnmmm saçımı yaptırcagım yerde benim saç tonumda yok malesefff bi ton saçımın rengini açtırırsam uyan bitane vardııı ama ben saçımı daha koyu istiyorum şuanda açık kahve ben koyu kahve yapcam..keşke kuaforde olsaydı valal bi günlük için almama gerek kalmasdı:(:(:(

sentetik asslaa almayın çok kullanışsız kızlar. ben ucuz diye almıştım ama dolaşıyor. bildiğin saç gibi taranmıyor. dolaşıklar öyle kaldı birdaha takamadım. zaten çok yapay bi parlaklık var. ben gerçek değilim diye bağırıyor saçta

sentetikler maşa yapılmıyor diye biliyorum..

sentetik asslaa almayın çok kullanışsız kızlar. ben ucuz diye almıştım ama dolaşıyor. bildiğin saç gibi taranmıyor. dolaşıklar öyle kaldı birdaha takamadım. zaten çok yapay bi parlaklık var. ben gerçek değilim diye bağırıyor saçta

ya kıslar ben sordum 60 tl 6anemi 8 tanemi ne öle biy vardı içinde adam aldıı maşayla yaptı sonrada düzleştiriciyle düzeltti baya güzel duryorduuu zatennnnn sadece düğünde kullancammm bi günlük bşy ocak..
kuaförde açık renk var malesef kumraldan başlıyor benimki kahve veee siyah yapmayı bile düşünüyorummm bakalımmm çokpahalı olmasın istiyorumm karar veremedim..ya saçımı açtırıp kuafördekini kulancam yada koyu yapıp bide postiş alcam:(:(:(:sinifsinif:

Back