düğünüm de saçımı boyatmak istiyorum

pinkgirl8888

30.06.2012
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
520
1
46
İstanbul
kızlar düğünümde saçımı boyatmak istiyorum ama karar veremiyorum sizden yardım istiyorum yeşil gözlü beyaz tenliyim daha önce
-Açık karamel
-Kızıl kahve
-kızıl kestane
-kızıla
boyadım kızıl rengi seviyorum ama çok akıyor o yüzden kızıl düşünmüyorum sarıyı bana yakıştırmıyorlar siyah önce olur dediler şimdi yakışmaz diyorlar
lütfen bana renk önerisinde bulunun ayrıca hem rengi yazıp hemde resmini koyarsanız sevinirim ben şu rengi düşünüyorum ayrıca bunun yakışıp yakışmayacağı konusunda fikiir verir misiniz

Bu renge bayılıyorum ben zaten ve beyaz tenli, yeşil gözlü biriysen çok yakışacaktır diyorum

cnm koyduğun resimdeki renk çok hoşuma gitti hem yakışır diye düşünüyorum beyaz tenli olman bence harika olursundüğünden önce bi dene çok yakışırsa düğünde tekrar boyatırsın

bende bugday tenlıyım yesıl gözluyum saclarım kumraldı dugun ıcın sarı yapayım dedım yakıstı daha öncedende yapıyordum ama sankı gelınlıkle hoş durmadı gıbı yanı koyu renk sac daha hoş dururor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…