Böyle saçma düşünceleri anlayamıyorum niye rezil olucakmissin önemli olan o gün senin mutluluğun eşiniz olacak kişi be diyor bu duruma erkek tarağı düğün ister erkek annesi heves eder böyle şeyler düğün yapıp annesi babası gelmeyen var rezil olmuyor onlar sizmi olacaksınızÖncelikle herkese merhaba .Önümüzdeki ay istemeye gelecekler ve hemen ardindan evleneceğiz fakat beni kara kara dusunduren düğün istemiyor oluşum .Akrabalarimiz yok denecek kadar az yani dugun olursa rezil olmus olacagim .Annemde sinirleniyor düğün yapılacak diye iki arada bir derede kaldim .fikirlerinizi duymak istiyorum siz olsaniz bu rezaleti goze alirmiydiniz
Eski esimle memleketlerimiz ayriydi,uzakti da. 2 dugun cok masrafli olacakti. Erkek tarafi da kalabalik. Onun tarafinda yapildi dugun. Benim tarafimdan az kisi gidebildi. Ucakla herkesi tasiyamayacagimiz icin. Kotu mu oldu. Bence degil. Bu sizin dugununuz. Yapmamazlik etmeyin. Elalemden tuhaf laflar duyarsiniz iciniz bulanir;dugun yapmazsaniz. Icinize sinen bir dugun olsun. Simdiden mutluluklar.Öncelikle herkese merhaba .Önümüzdeki ay istemeye gelecekler ve hemen ardindan evleneceğiz fakat beni kara kara dusunduren düğün istemiyor oluşum .Akrabalarimiz yok denecek kadar az yani dugun olursa rezil olmus olacagim .Annemde sinirleniyor düğün yapılacak diye iki arada bir derede kaldim .fikirlerinizi duymak istiyorum siz olsaniz bu rezaleti goze alirmiydiniz
Ben de hic birini istemiyorum acikcasi . Aileniz tepki vermedi mi size peki ?ne nisan ne kina ne dugun yapmadim. isteme oldu sonra nikah temizzzzzz 5 yillik evliyim hic te demedim keske sunu yapsaydim diye.
kaldiki kendim ozel gun organizasyon isi ile ugrasiyorum:)
hayir, annem babam hicbirsey soylemedi. hatta imam nikahini bile dugunden bir gun once iki arkadasimizi alip gittik kiydirdik, eve geldim tabi dugun icin sehir disindan gelmis bir suru millet. biz nikahi yaptik dedim babam aaaaa cok iyi yapmissiniz aradan o da cikmis dedi, ama teyzemler hala soylenir kendi kendine gitti evlendi diye:)Ben de hic birini istemiyorum acikcasi . Aileniz tepki vermedi mi size peki ?
Guzelmis valla yahayir, annem babam hicbirsey soylemedi. hatta imam nikahini bile dugunden bir gun once iki arkadasimizi alip gittik kiydirdik, eve geldim tabi dugun icin sehir disindan gelmis bir suru millet. biz nikahi yaptik dedim babam aaaaa cok iyi yapmissiniz aradan o da cikmis dedi, ama teyzemler hala soylenir kendi kendine gitti evlendi diye:)
ben sevmiyorum oyle civcivli isleri. abimin dugunune bile mecburiyetten gittim
Kokteyl li nikah yap çok şık, ne nikah ne düğün gibi oluyor. İkisinin arası. Ben öyle evlendim hayatımda aldığım en güzel kararlardan biri bence
+1Merhaba, çocukluğumdan beri düğün vs geleneksel her şeyden nefret eden birisiyim. Şansıma evlilik düşündüğüm sevgilim de aynı, anlaştık nikah + eğlence olacak diye. O yüzden sizin yorumunuz çok dikkatimi çekti. Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? Benim en korktuğum şey böyle bir organizasyona eğlence de olsa kokteyl de olsa eninde sonunda oyun havasına dönülmesi insanların halay falan çekmeye kalkmasıSiz nasıl engellediniz gelenekselleşmesini?
Merhaba, çocukluğumdan beri düğün vs geleneksel her şeyden nefret eden birisiyim. Şansıma evlilik düşündüğüm sevgilim de aynı, anlaştık nikah + eğlence olacak diye. O yüzden sizin yorumunuz çok dikkatimi çekti. Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? Benim en korktuğum şey böyle bir organizasyona eğlence de olsa kokteyl de olsa eninde sonunda oyun havasına dönülmesi insanların halay falan çekmeye kalkmasıSiz nasıl engellediniz gelenekselleşmesini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?