irem-ozge :) Kayıtlı Üye 4 Mart 2008 5.435 342 398 14 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi irem-ozge #1 Sizlere fikir olması açısından paylaşmak istedim. Elbise seçimi kdr saç modeli seçimi de meşakatli bir iş. İlk model kuzenimin kına saçı. Saçındaki aksesuardan kına elbisesinde de vardı. Bu da kuzenimin düğününde benim yaptırdığım model. Mor tek omuz bir elbise giydim. Helen tarzı bir elbiseydi. Arkadaşımızın kuzenimin düğünündeki saçı. Gelinimizin nişan saçı ve benim saçım. Ben elbisem saç aksesuarımın renklerinde uçuş uçuş şifon bir elbiseydi. Gelinimizin kına saçı ve benim saçım. Elbisem fuşya renk sırtı hafif açık kısa saten bir elbiseydi. Gelinimizin gelin başı. Kardeşimin düğününde benim saçım. Elbisem kırmızı saten hafif balık ve üst kısmında taşlar olan bir elbiseydi. Ve kuzenlerimin saçları.
Sizlere fikir olması açısından paylaşmak istedim. Elbise seçimi kdr saç modeli seçimi de meşakatli bir iş. İlk model kuzenimin kına saçı. Saçındaki aksesuardan kına elbisesinde de vardı. Bu da kuzenimin düğününde benim yaptırdığım model. Mor tek omuz bir elbise giydim. Helen tarzı bir elbiseydi. Arkadaşımızın kuzenimin düğünündeki saçı. Gelinimizin nişan saçı ve benim saçım. Ben elbisem saç aksesuarımın renklerinde uçuş uçuş şifon bir elbiseydi. Gelinimizin kına saçı ve benim saçım. Elbisem fuşya renk sırtı hafif açık kısa saten bir elbiseydi. Gelinimizin gelin başı. Kardeşimin düğününde benim saçım. Elbisem kırmızı saten hafif balık ve üst kısmında taşlar olan bir elbiseydi. Ve kuzenlerimin saçları.
rdlpstck Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60 Kayıtlı Üye 31 Ekim 2010 3.558 793 373 15 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi irem-ozge #2 hepsi çok güzel
irem-ozge :) Kayıtlı Üye 4 Mart 2008 5.435 342 398 17 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi irem-ozge #3 Çok teşekkür ederim
DiorAddict Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2012 1.185 9 0 - Yurtdışı 22 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi irem-ozge #4 hepsi çok guzel ama en guzeli tabi ki gelinin
irem-ozge :) Kayıtlı Üye 4 Mart 2008 5.435 342 398 27 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi irem-ozge #5 Teşekkürler. :)