düğünle takısı ve o gece kalacak yer sorunu fikirleriniz

glpak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
140
5
48
34
kızlar biz evlenp yurtdışına gideceğiz ve burda bir evimiz yok o gece takılan takıları kv me mi anneme mi vermek gerek bu birinci sorunum açıkçası kv me pek güvenmiyorum ve düğün gecesi nerde kalmamız uygun olur otel düşünüyorz ama napsak bilemedim

düğün gecesi bi sit otelde kalabilirsiniz.. kv.ne güwenemiyorsan annene werebilirsin.. eğer kv.ne de vereceksen bi kağıda ne kadar takın olduğunu yaz öyle wer..

ben düğünden sonra anneme bırakıcam çünküü kv.min evinde ne olur ne olmaz..

anneme bıraktığım halde bi kağıda ne kadar takım olduğunu yazıp öyle wereceğim çünkü annem bana wereceksen öyle wer sonra ayy bu nerde şu nerde deme dedi =))

canım nasıl yazıcam ki düğünde taktılarında saysam da aklımda nasıl kalcak:) takılan çantaya konur napçam bilemedim:S

akşam kalcağınız yere götürün takıları orda sayın sonra da yurt dışına giderken kv.ne bırakırsın. o da mı olmuo =)

canım sonra eğlenmeye gidelim diyoruz sonra da mecbur otelde kalcaz o ara nası bakıcam onlara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…