Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
düğünle takısı ve o gece kalacak yer sorunu fikirleriniz
kızlar biz evlenp yurtdışına gideceğiz ve burda bir evimiz yok o gece takılan takıları kv me mi anneme mi vermek gerek bu birinci sorunum açıkçası kv me pek güvenmiyorum ve düğün gecesi nerde kalmamız uygun olur otel düşünüyorz ama napsak bilemedim
kızlar biz evlenp yurtdışına gideceğiz ve burda bir evimiz yok o gece takılan takıları kv me mi anneme mi vermek gerek bu birinci sorunum açıkçası kv me pek güvenmiyorum ve düğün gecesi nerde kalmamız uygun olur otel düşünüyorz ama napsak bilemedim
düğün gecesi bi sit otelde kalabilirsiniz.. kv.ne güwenemiyorsan annene werebilirsin.. eğer kv.ne de vereceksen bi kağıda ne kadar takın olduğunu yaz öyle wer..
ben düğünden sonra anneme bırakıcam çünküü kv.min evinde ne olur ne olmaz..
anneme bıraktığım halde bi kağıda ne kadar takım olduğunu yazıp öyle wereceğim çünkü annem bana wereceksen öyle wer sonra ayy bu nerde şu nerde deme dedi =))