düğüne üç ay kala ara vermek

Söylemesi kolay diye söylemiyorum, ayrıl sen bu adamdan. Adam mıdır gerçi bilmiyorum, evleneceği sensin ama anasının koynundan çıkamamış bu hala, onun laflarını dinliyor. Gelinliği sen giyeceksin kaynanan değil, çok istiyosa o gitsin isterdiği yerde diktirsin hatta isterse gitsin o bi daha evlensin sen evlenme. Bu ney yaaa. Kesinlikle terket bunu sen, günah sana canım ya kıyamam ne üzücü

Bastan nasil baslarsa oyle de devam eder. Kararini etkilemek istemem ama devam da edersen sorunlu bir evlilik olacak gibi. Sen bilirsin.

Daha okurken zaten ne evlenmesi acele isteeye gelmişlermiş siz istemedikten sonra okulum bitsin dedikten sonra ailen buyur etmedikten sonra gelemezlerdi yani sen hem okuyuphem evi zaten nasıl idare edeceksin kendi gelirin yok gelinlik neyse belki bir akşam giyilecek diye üzerinde durmuyorlar ama sen eşya bakmaya götür anneni ne bakıyorsun kaynanana hayır annem de gelecek fikrini almak istiyorum de asıl problem eşinin yanında olmaması ve ayaklarınız yere basmadan tamamen aile destekli evlenmeniz hele eşinde hala okuyorsa başkasının eline bakarak evlenirseniz böyle oluyor.

Asik degilim ama cok seviyorum dediyse bak bakalim gecmiste unutamadigi biri olmus mu. Malum zamanin modasi haline geldi eski aşk furyasi.
Saka bir yana bu asamada boyleyse iyice dusun derim. Uzulme sonra.
Aşık olmayabilir, ne var bunda. Herkes aşık olamaz ki. Kızın aklını o yönde bulandırmayın.

Bunlar evlensende hep gözünde kalıcak şeyler biliyosunuz dimi...
Kendinizi düşünün. Kimseyi değil...Nişan atılcaksada atılsın boşverin. Bunun ayıbı vs. yok.
Baba evine boşanıp gelmektense...

Kesinlikle bir daha bir daha bir daha düşünmen ve sağlıklı bir karar vermen gerekiyor.
Yazdıklarını okuyunca geleceğini gözümde canlandırdım ve umarım sonu öyle olmaz dedim.

bu adam şimdi böyleyse evlendikten sonra dahada zor biri olur.Tamam nişanlılık döneminde herkezde bir gerginlik oluyor ama bu adam abartmış.Annesiyle gelinlik bakmak ne demek.Benimde eşim biraz cimridir ama düğün zamanı bir dediğimi iki etmedi.Bu senin ömründe yaşayacağın en güzel gün.Herşey gönlünce olmalı diye elinden geleni yaptı.Ayrıca ben hep annemle gezdim kv gelinliği almaya gittiğimde merak ettiği için görmeye geldi.Biliyorum kolay diyeceksin ama ayrıl sen bu adamdan zira ilerisi hiç iyi görünmüyor.

anladığım kadarı ile çık bencil insanlar sadece biz olalım istiyorlar ve aileni daha şimdiden devre dışı bırakmak istiyorlar. sonuçta nişanlısın evli değil o yüzden boşver gitsin...

ben korktum bu aileden
çok iyi düşün canım
en önemlisi anneni aileni asla ezdirme..

nişanlılık gerçekten evliliğin fragmanı diyolar ya doğru çok iyi düşün kalbini değil mantığını dinle..

Annene danış canım, anneler bu tarz konularda haklı çıkıyor genelde. Nedir bu maddiyat meseleleri yahu, yuvalar daha kurulmadan bu para muhabbeti yüzünden sarsılıyor...

ne yazık ki karşı taraf sana ve ailene değer vermiyor.sen bu evliliğin öznesi değil de nesnesi gibi olmuşsun.gelin olacak olan sensin, herşeyin senin isteğin ve rızanla gerçekleşmesi lazım.ama karşı taraf bir aceleyle oldu bittiye getiriyor.şimdiden senin isteklerini dikkate almıyorlarsa,evlendiğinde hiçbir konuda sana söz hakkı da vermezler.iyi düşün canım ki ileride üzüleceğin kararlar vermiş olmayasın

En basta daha okuyan bi kizi bu yola sokmayi kabul eden anan babanda hata.Gerisi sana kalmis.

Yol yakınken kaç bence bunlardan ne aile olur ne de es şimdi değer vermeyen evlendıkten sonra hiç vermez

bu adamla olmaz arkadasım..
şimdi böyleyse evlenince neler çekeceğini bir düşün..

gelinlik bir kadının en heves ederek aldığı şey. kaynananın ona bile karışması geleceğini karartacağının habercisi.

Bu hayat senin hayatın.Başkasının isteklerine göre davranırsan çok ezilirsin.Okulunu bitir evlenme.Onlar acele istiyor diye buyruklarına uyamazsın.Kimsesizmisin annenin dediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…